Jak dostat soubory fotek do PC?

O mobilních telefonech značky Xiaomi

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hans27 28. 9. 2021 16:16

Mám Redmi 4X s Android 7.1.2. a mobil se odmítá spojit USB s PC, nenačte se obsah složek, nic. (Přes nabídku Start Win také nejde nic kopírovat do PC) Přes Wifi také odmítá odeslat, respektive vůbec tuto možnost nedá, ač o ní píše v komentáři, nabídne jen BT. Odmítá také vice jak jednu fotku zkopírovat na vloženou SD kartu. Jediné co s obtížemi funguje je disk Google, i ten ale nahrává po dávkách 20ti fotek. Zkoušel jsem i nahrávání fotek na ntb s OS Ubuntu a úplně stejné, nejsou vidět žádné složky, jen jako celé úložiště mobil. Některé Android prý nejsou stavěné na přenos dat do PC, neumožnují, ale tohle je docela peklo, ten zajebaný OS neumožnuje jakékoliv kopírovaní více fotek jinde než na disky G nebo X. Jsem z toho značně :grr: Děkuji.
hans27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 28. 9. 2021 16:40

Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod eviloctopus 28. 9. 2021 18:37

Máš Total Commander? Když ne, tak nainstalovat a zkusit v něm fotky zkopírovat na kartu. Mám A 10, fotky jsou v /storage/emulated/0/DCIM/Camera - v A 7 to může bejt jinak.
A dřív to fungovalo - nemusí se to (mass storage) povolit někde v nastavení?
eviloctopus
Junior

Odeslat příspěvekod šulda 28. 9. 2021 18:48

Tohle není o OS. Jo, zajebanej ho můžeš mít. Proč připojovat kabelem k PC? Fotky posílám do PC přes správce souborů který to umí pomocí lan.
šulda
Pokročilý
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků