Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod standavfr 7. 6. 2025 09:36

AI
Plná moc a souhlas se zpracováním osobních údajů jsou dva samostatné právní doklady, které se mohou v některých případech vzájemně doplňovat. Plná moc udělí oprávnění k zastupování, zatímco souhlas se zpracováním osobních údajů umožňuje správci zpracovávat osobní údaje pro konkrétní účely.
Plná moc souhlas se zpracováním osobních údajů nenahrazuje.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 6. 2025 12:28

Nesmis verit kazde blbosti AI.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Kuk321 7. 6. 2025 12:39

Nemá poslední dobou O2 problémy se signálem? Mně to zlobí,kolega co přešel z Tm,signál také zlobí . Plzeňský kraj.
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 7. 6. 2025 13:41

aaaa píše:Nesmis verit kazde blbosti AI.

Tak podpoř svoje tvrzení odkazem jak to je, buď tak hodný. Tyhle tvoje výkřiky mají vypovídací hodnotu 0.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 7. 6. 2025 13:53

Kuk321 píše:Nemá poslední dobou O2 problémy se signálem? Mně to zlobí,kolega co přešel z Tm,signál také zlobí . Plzeňský kraj.

Jezdím různě po republice a žádné problémy se signálem O2 jsem nezaznamenal. Ve vašem případě může jít o čistě lokální problém nějaké konkrétní BTS. Nebo problémy pozorujete oba dva na zcela různých místech ČR?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 6. 2025 14:04

standavfr píše:
aaaa píše:Nesmis verit kazde blbosti AI.

Tak podpoř svoje tvrzení odkazem jak to je, buď tak hodný. Tyhle tvoje výkřiky mají vypovídací hodnotu 0.

GDPR plati jen pro subjekty, ktere zpracovavaji osobni udaje, kdyz mas plnou moc mezi dvemi soukromymi osobami (zmocnitel a zmocnenec), nepotrebujes zadne GDPR resit, zmocnitel prece poskytl zmocnenci sve osobni udaje primo v plne moci.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod polda 7. 6. 2025 15:26

Kuk321 píše:Nemá poslední dobou O2 problémy se signálem? Mně to zlobí,kolega co přešel z Tm,signál také zlobí . Plzeňský kraj.

V tom počasí co teď je , by to nemělo překvapit.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ttc1 9. 6. 2025 15:38

Zdravím.....

... měl jsem dobré ceny u O2 - ale část řešili kreditem, který teď zrušili (bylo to na firmu).....

podělím se o zkušenosti s akt. řešením, že chtějí 3x více peněz

... již mám za sebou za 4 dny 13 tel. hovoru na O2...
... nabídka žádná.... chtěl jsem to převést alespoň na O2 Family (jedno číslo jsem tam již měl roky)....
... a jak se říká každý operátor jiný.... o víkendu prý neřeší firmy.... chtěl jsem to také stáhnout z firmy na RČ ... to je ještě blbější... účet sice našli, ale převod se na 3 pokusy nezdařil (web nenapsal ani OK ani Err), do emailu nic, oni nevidí také nic a v košíku na tom RČ jsem našel předpřipravenou objednávku, kde měním tarif na vyšší 3x dražší a u toho napsaná změna zákazníka (to jsem samozřejmě nepotvrdil)....

... změna 4 čísel současně na O2 Family prý jen zadá požadavek že někdo zavolá zpět... tak jsem zavolal po hodině já a zkusil převést 1 číslo a bez problémů převedeno za cca 15 min vč. potvrzování v emailu... tak druhé (jiný operátor) a prý to musí někam poslat a ozvou se mi a to chtěl i Family kod.... tak jsem počkal dalších 15 min a jiný operátor změnil za 10 min a bez kodu.... dalších hovor další číslo bez problémů za 8 min... a poslední číslo bez problémů za 10 min.... takže kdo volá často nakonec svého dosáhne, ale řešit více věcí současně je problém....

Totéž O2 profi dohoda - chtěl jsem vypovědět... první operátor že to mám poslat do emailu na firmy@o2.cz ... a že tam mám dát udaje, tak jsem email začal psát a ptal se ho co vše mám uvést a že prý razítko (pomiňme že toto ani nemáme) chtěl jsem vědět jak jej dostat do emailu a že to mám dát na papír a vyfotit... prostě zábavný hovor, tak konec a znovu O2 linku a výpověď po telefonu na 3 min bez problémů....

Takže teď otázka pro zkušené.... je jednodušší domluvit retenci na OSVČ nebo na RČ? Na to první mi zjevně nikdo nenabídl vůbec nic (rozuměno ani 1Kč slevu). A kam se dá dostat při retenci na O2 Family modrý (4GB+neomezené volání) případně na O2 Family bílý(0,5GB+neomezené volání).....

Nepotřebuji ani tak moc řešit sebe, ale tarif pro dítě a tarif pro seniora...

dítě spotřebuje cca 20-70 min a z toho většinu rodičům - takže srazit spotřebu lze jednoduše přes whatsup a dat spotřebuje přesně kolik dostatne.... pro provoz stačí 1GB ale když ví že si může zapnout na 3 dny neomezené tak to zapne na školním výletu s hotspotem a rázem je to 15GB....

naopak senior 80+ to má na volání 80-300 min. dle potřeby volat lékařům, kamarádům a rodině, data spotřeba je 40-200 MB na displej se moc nedívá snad to počasí atd....

Zatím jsem jako alternativu, když neprojde retence našel

gomobil.cz - Ringo 50+3,5GB - 50 min +3,5GB dat 219 Kč (veřejná cena) a to ještě za referenci zdarma data neomezeně rychlostí 256kbps
a
Tescomobil - balíček neomezeně (volání a SMS do všech sítí na 30 dní) 199 Kč

Díky za všechny tipy....
ttc1
Junior

Odeslat příspěvekod Hight0wer 10. 6. 2025 11:51

1.John píše:nemáš o2 family, tam to není ...

Ano, mám to přes O2 family, zapomněl jsem zmínit. A mám to chápat tak, že Neo Bílý Family dřív nešel dát pod O2 Spolu a teď už jo? Nebo nešel dřív ani teď, tím pádem mi to v moje O2 správně neukazuje možnou slevu?
Hight0wer
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 10. 6. 2025 14:36

Neo Bílý Family jde dát do O2 Spolu, ale cena je stejná jako bez O2 Spolu, viz obrázek:
Přílohy
o2-family-nabidka.png
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod JohnyHD 10. 6. 2025 17:25

Tenhle problem se tahne uz nejakou dobu,odhaduji to na stourani se v konfiguracich,uz cca rok a neco tam kde jsem mel driv plny signal,jsou najednou jedna,dve carky,LTE stoji za vylizkapsu a to jde treba o Vinohrady,tedy sirsi centrum mesta.Nez hratky se smerem to vypada na snizeni vykonu,v byte metr od okna (cihlak) signal na houby,na ulici pred domem uz je to OK.Ale treba na chalupe,kde jsem pred 2 lety jeste volal i ze sklepa,ted uvnitr budovy se hovory prerusuji a LTE je naprosto nepouzitelne.Pokud prsi nebo je mlha,tak konecna uplne,je videt,jak mobil i na okennim parapetu chvilemi uplne ztraci signal.Deje se to jen u O2,zatimco T-M jeste ujde a Vdf plny i ve sklepe.
JohnyHD
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 10. 6. 2025 17:35

Ty signály O2/T-M/VF porovnáváš ve stejném mobilu a ve stejném SIM slotu?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 10. 6. 2025 18:18

Kuk321:

Stejný jako dříve, maximálně někde svítí 5G. Rychlost netu v pohodě, dost často spouštím speedtest, baví mě to. Mám místa různě v republice, kde je rychlost 40 / 0,5, ale i místa, kde je třeba lehce pod 1000. Dovolám se snad všude. Ono je to podle místa. S T-Mobilem si pamatuju kousek za Frýdkem sotva 3 Mbit, s O2 cca 15, naopak místa, kde měl T-Mobile mnohem vyšší rychlost.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Hight0wer 11. 6. 2025 09:57

mojmax píše:Neo Bílý Family jde dát do O2 Spolu, ale cena je stejná jako bez O2 Spolu, viz obrázek:

Jj, tak jsme si odbočkou vysvětlili, že opravdu díky O2 Spolu můžu získat jen 2x 100 Kč slevu, jak jsem psal původně. A má to pro mě význam jen kdyby šlo zřídit Oneplay k internetu bez internetu. Což teď asi nejde. Pokud se to někomu v budoucnu podaří, tak se to tu asi dočtu.
Jen mě štve, že mi někdy před rokem operátorka tvrdila, že můžu přes family využít buď zvýhodněné ceny tarifů nebo slevu za O2 spolu, ale z ceníkových cen. Ne obě slevy najednou. Tehdy přidat O2 Modrou šlo a při přechodu na Oneplay bych to možná ukecal, že chci zase jen tu zdarma, protože jí nepoužívám. Ale je to pochopitelný, přece každému hned nevybalí, jak to může mít nejlevněji. Pomalu ustupují s cenou jen když musí.

Už tak mám díky místním informacím mnohem výhodnější ceny.
Ale samozřejmě mě štve, že jsem před půl rokem využil veřejné akce na Neo+ stříbrný family za 449 a teď je všechno jinak. Důvody k přechodu byly:
1) nemusel jsem nikoho ukecávat
2) bylo to na dobu neomezenou
3) u Air Bank stačilo poslat 10 tisíc tam a zpět

Převáděl jsem dceru, u které mi VF před odchodem nabízel Super za 348.
Teď navýšení na 499, platí jen na dva roky a Air Bank musím využívat. Všechny 3 hlavní výhody už neplatí. U VF by to vyšlo levněji bez šaškování s AB. No až se budu někdy nudit po cestě, asi zavolám.
Hight0wer
Junior

Odeslat příspěvekod quaer0 12. 6. 2025 16:03

Potvrzuji ze se lze dostat na ceny jako nabizi ten o kterem se zde nemluvi a podobne firmy. U me konkretne 249,- za silver (vse neomezene) na nekolik cisel v kombinaci se spolu slevou a oneplay komfort za 200 k tomu. Airbank slevu do toho nepocitam. Zarizoval jsem si sam, stalo me to: vygenerovani OKU přes web a 2x hovor po 15 minutách. Good luck.
Přílohy
limitka-neo-stribrny-za-249-kc-1.png
quaer0
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka