T-Mobile: nové tarify BAV SE MÝCH5 a COMBI, nová SMS brána

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 8. 2008 12:03

První je varianta na BAV SE a na Mých 5, tarif se jmenuje BAV SE Mých 5,

99Kč/měsíc, žádné volné jednotky, volání na 5 čísel za 2,90 a sms zdarma, na ostatní čísla volání 4,90, smsky za 1Kč, účtování 60+30

Obrázek

Dalším tarifem je twistový tarif COMBI, který kombinuje výhody paušálu a předplacenky. Získáte tak výhody dokonalého přehledu o výdajích, pocházející z Twistkarty, ale v případě, že podepíšete písemný závazek na 24 měsíců dobíjení alespoň 300Kč, můžete si vybrat dotovaný telefon nebo variantu HIT, kdy budete dostávat 20% kreditu navíc.

Obrázek

Kromě toho se vrátí zákazníkům SMS brána zdarma, zákazníkům T-Mobile dokonce MMS brána

Více na:
Kód: Vybrat vše
http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana/T-Mobile-predstavil-dva-nove-tarify/sc-21-sr-1-a-1119957/default.aspx
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Aleš P. 14. 8. 2008 12:42

Jen bych podotknul, že díky snaze Excelu mi ulehčit práci je chyba v druhé tabulce. Konkrétně u účtování a ceny za volání. Ta je 5,95 Kč/min a účto 60+30.
Naposledy upravil snowboarder dne 14. 8. 2008 12:51, celkově upraveno 1
Důvod: upraveno, děkujeme za tabulky
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 8. 2008 12:52

Mně se docela dost líbí BAV SE Mých5, je jak šitý pro mě, pořádně ani nepíšu na víc než 5 čísel a ani nevolám, ideální :) Každý si to ale musí propočítat, jestli víc píše, nebo volá. Při více jak 50minutách a méně jak 100 sms je hned výhodnější staré BAV SE
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goob 14. 8. 2008 13:39

Ono když si to vezmeme, tak když používám telefon soukromě, tak okruh lidí, se kterými telefonem nejvíc komunikuji, je relativně úzký a pro psavé se SMS zdarma mohou hodit... Jen to účtování...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bart.homer 14. 8. 2008 13:59

Co se týče Twist tarifu COMBI, tak hledám blicího smajlíka, protože to momentálně vyjadřuje to co si o tom myslím..... A tady je... :-! Při těhle cenách na TWIST COMBI se vázat na dva roky s měsíčním povinným dobíjením za 300 Kč??? Nějako to postrádá významu...To že nad tím budu mít kontrolu jako u Twistu to je spíše jen dodatečná poznámka... Twist služby jsou o volnosti a ne abychom se tam ještě vázali s vidinou o trošku levnějších služeb.... :oboze Když se podívám na tabulku, tak to je lepší jít na tarif. Přibližnou kontrolu mám na netu, uvázat se taky můžu a navíc nemusím běhat a dobíjet a nebo při nedobití se strachovat, že mě budou pokutovat... Tak tohle se jim teda nepovedlo. Pěkně blbá odpověď na Vodafone Nabitou kartu... :roll: :roll: :roll: :oboze :oboze

Co se týče paušálního tarifu BAV SE MÝCH 5, tak to už je o dost lepší než v prvním případě a myslím si, že najde dost zájemců, kteří si ho pořídí. :hm Momentálně mám názor jako Snowboarder a třeba budu přemýšlet o jeho pořízení. Teda spíše změnu tarifu. Momentálně taktéž komunikuji jen s úzkou skupinou lidí a to by se mě tenhle tarif i vyplatil.Budu to muset propočítat.... ;-) Jen tedy ještě jedna věc. V tabulce to zatím nebylo uvedeno. Kolik stojí volání do cizích sítí??? :eh
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 8. 2008 13:59

Nějak jsem nepochopil ten combi tarif. Jak se můžu na předplacence k něčemu uvázat? Vždyť předplacenku maj lidi kvůli anonymitě a absolutní kontrole nákladů. Když budu mít nějakou smlouvu i když si budu dobíjet kredit tak tohle padá.
S normální předplacenkou když cokoliv provedu tak můžu prodělat jen do výše kreditu, to na tomhle hybridu bude asi těžko. Když na normálním Twistu projedu kredit do mínus tisíců třeba na wapu, tak ji zahodím, ale tady to asi budu muset zaplatit.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dix_ 14. 8. 2008 14:15

Jenže tyhle tarify jsou do 26 let,což je jaksi nepoužitelný. :hm
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 8. 2008 14:24

Michal: prostě předplacenka s písemnou smlouvou :-) mám pocit, že jestli se na tohle dívají u Vodafonu, tak vyprskli smíchy :)))

Dix_ jak pro koho :-)) a když ne, vždycky se to dá nějak zařídit ;)

Bart.homer: u BAV SE MÝCH 5? Proč by to tam nebylo, vždyť to tam je. Cena volání na MÝCH5 čísel je 2,90/min a cena volání na všechna ostatní čísla je 4,90Kč/min
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dix_ 14. 8. 2008 14:29

snowboarder:No jo,ale když se kouknou do občanky...Tak leda přes dobry známý u T-mobilu.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 14. 8. 2008 14:31

bart.homer : Stojí 4,90 Kč. Administrace mi nějak špatně bere formátování ve sloučených buňkách.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zekon 14. 8. 2008 14:33

Dix_, víš, co běhá malých dětí po ulici :-). Jedno chyť a tarif máš hned. V mém okolí má dost lidí nad 30 let tarif BAV SE. Nebo chytni nějakého človíka, co má Vodafone...
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 14. 8. 2008 14:34

Snow: Aha,tak to pardon... :-[ Ono to vypadalo, že těch 4,90 Kč je jen do T-mobilu a pevnou mimo skupinu Mých 5.....Nějako mě to netrklo, že to je i do jiných sítí, protože to vypadalo jako že ten řádek není dopsanej... :nenapadne No jo, to je zase moje blbost... :roll: :roll:
Jestli tohle viděli u Vodafonu, tak nejen že vyprskli smíchy, ale touhle dobou se tam asi válejí smíchy po zemi a drží se za břicho a nebo si ťukají na čelo.... :-) Twist vždycky byl tou největší volností a kontrolou nad výdaji a ne že se tam teď budu vázat na dva roky.... :oboze
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 8. 2008 14:37

bart.homer: jo takhle, to jsem taky chvíli zkoumal :-) ona je tam ta druhá kolonka kvůli tomu druhému tarifu ;)

Dix_ proč? brácha, ségra, kámoš, přítelkyně ze základky..? :D :D
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fremy 14. 8. 2008 15:08

Proč mi ani jeden tarf nepříjde výhodný. K Bav Se s Mých 5: za 99kaček nedostanu ani minutu zdarma, a ať počítám jak počítám (i s mým minimálním voláním a smskami) příjdu na dranc
fremy
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 14. 8. 2008 15:12

Příjde mi to až nějak podezřele nevýhodné ten Bav se Mých 5. Například oproti Nabito 119 i když budu volat 30min. jen mezi Mých 5, tak je Nabito lepší.

P.S.
snowboarder píše:Michal: prostě předplacenka s písemnou smlouvou :-) mám pocit, že jestli se na tohle dívají u Vodafonu, tak vyprskli smíchy :)))

Myslím, že už se na to nedívaj, protože si ty monitory tak poprskali, že už přes ně nic neviděj, nebo je dokonce zkratovali :D
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Další stránka