U:fon vám zaplatí za příchozí hovory

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 17. 9. 2008 13:10

Mobilní operátor U:fon vám zaplatí za příchozí hovory. Spouští službu, kdy za 1 minutu příchozího hovoru na tarif ZA NULA připíše 1Kč bez DPH (1,19), služba bude navíc účtována po vteřinách, takže dostanete peníze i za 10 sekund hovoru.

Co si o službě myslíte?

Jen podotýkám, že ji nabízí někteří virtuální operátoři na pevných linkách, a dříve ji nabízel EuroTel na Slovensku
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 17. 9. 2008 18:08

Zajímavá zpráva, něco podobného znám z VoIP tam se to ale pohybuje v halířích za minutu díky nízkým propojovacím poplatkům. Teď budu vědět co s neprovolanými minutami, resp. kreditem který by jinak propadl. :D

/dnes o tom píšou i na MM, dávám odkaz:
http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx
Naposledy upravil Michal P dne 18. 9. 2008 14:49, celkově upraveno 3
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 18. 9. 2008 14:37

určitě to zní zajímavě, jen je škoda, že zatím jen u tarifu ZA NULA. Třeba je to jen "zatím"
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 18. 9. 2008 14:53

Tedy zajímavé to je určitě... Ale! Mít kvůli tomu mobil, který se jinde nechytá... A určitě to nedělají z dobroty :-)) spíš kvůli propojovacím poplatkům...
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thom 18. 9. 2008 15:38

Jo jo, to se vyplatí. Ale hlavně jim, z asi 3 korun, které z té minuty hovoru mají, dají jednu zákazníkovi. No ale lepší než nic. Způsob, jak přilákat pár lidí a trochu na nich vydělat to určitě je, na volání ve vlastní síti nevydělají a na volání jinam budou mít jejich klioši beztak i GSM. Takhle je primějí to trochu víc používat.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 18. 9. 2008 16:10

Teď už vím k čemu použiju šuplíkové sim O2. Přes Kvída si pošlu penízky na ufona.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vladik 18. 9. 2008 16:23

S tím Kvídem to je skvělý nápad, jsem zaregistrovaný, tak mám 20 hovorů týdně plus rodiče, no třeba večer u TV když stejně nic nedělám si takhle dobiju zadarmo kredit a pak si budu užívat zadara, ale spíš SMS škoda že ten telefon má tak žalostnou klávesnici a neumí dlouhý SMS
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 18. 9. 2008 16:32

no hlavně taky zlevnili prvních 250sms v měsíci na 1,19Kč, další stojí 1,50
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thom 18. 9. 2008 17:16

ad Kvído - původně jsem chtěl i napsat: už vidím, jak takhle dobíjej lidi ze služebních telefonů a hle, dokonce i mnohem komplikovaněji přes Kvída :lol:
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vladik 18. 9. 2008 19:09

No když má někdo služebák tak nemá potřebu dobíjet ufona, maximálně pro rodinný příslušníky ale to nevidím moc pravděpodobně, pokud nemá tarif s neomezenejma minutama. kvído je fajn, když bych využil celou rodinu bylo by to hodně ale i těch 80kč měsíčně bude stačit. Zlevnění zpráv je fajn a 250 je bohatej limit i pro velký pisatele nebo napíšete někdo z vás víc SMS?
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 18. 9. 2008 19:10

Manželka měsíčně napíše asi 400 sms :)

Ale ne s ufonem. S tím ubiquamem by to asi nezvládla :D
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 18. 9. 2008 19:24

Vladik píše:No když má někdo služebák tak nemá potřebu dobíjet ufona, maximálně pro rodinný příslušníky ale to nevidím moc pravděpodobně, pokud nemá tarif s neomezenejma minutama. kvído je fajn, když bych využil celou rodinu bylo by to hodně ale i těch 80kč měsíčně bude stačit.

Kvído taky není neomezený a každá minuta dobrá ;-) Však právě, když by na to rodiče volaly dětem.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vladik 18. 9. 2008 20:00

Já vím že není neomezený ale v rodině mám ufona jen já a rodina má O2 a kvída nepoužívá, takže bude k dispozici dostatek minut.
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 19. 9. 2008 09:20

Tak jsem to dnes vyzkoušel minutovými hovory přes službu O2 - Kvídovo volání a vypadá to, že se nejedná o 1kč bez DPH, ale o 0,84 bez DPH což je 1kč s DPH.
Kód: Vybrat vše
Typ služby   Volané číslo   Čas   Délka   Cena bez DPH
Příchozí hovory z ostatních sítí    790370XXX    19.9.2008 08:36:17    0:01:00    - 0.84
Příchozí hovory z ostatních sítí    790370XXX    19.9.2008 09:03:01    0:01:01    - 0.85
Příchozí hovory z ostatních sítí    790370XXX    19.9.2008 09:05:35    0:01:00    - 0.84
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fabiahtp 4. 2. 2009 16:03

Co když si objednám DVD od kupmobilem přes SMS za 50kč, také se mi částka 50Kč za DVD bude zmenšovat o 1kč za příchozí hovor nebo se to vztahuje poze na částku, kterou přímo protelefonuju a ne na tydo dárcovské a platební SMS :?:
fabiahtp
Kolemjdoucí

Další stránka