Tak pratele, mam mobila LG KU990 Viewty. Byl jsem ho jiz dvakrat reklamovat. Problem je tam s tim, ze se mi prerusuji hlasove hovory - hlavne v mistech, kde je horsi signal...ono staci, kdyz tam mam co se tyce signalu o 1 carku mene nez maximum a uz to zacne blbnout. Naprosto nepouzitelny to pro me bylo v zahranici, kde se mi zvuk behem hovoru prerusoval treba na pulminuty. Jedna se ale o mista, kde ostatnim volani funguje naprosto normalne. Poprve mi v telefonu vymenili reproduktor ve sluchatku, ale zavada pretrvala. A kdyz jsem to reklamoval podruhe, tak mi napsali, ze tam neshledali zadnou zavadu. Mimochodem, od Vodafonu mi ani nedali vedet, ze u nich mam uz ten mobil k dispozici. Udajne mi volali, ale ja jsem zadna zmeskana volani nemel a aby mi v pripade nedovolani poslali smsku - to se nestalo. Jako nahradni mobil mi v dobe reklamaci dali jakousi vadnou nokii n70, kterou jsem musel 2x denne nabijet, ackoliv jsem s tim temer vubec nevolal, natoz abych na tom poslouchal muziku, fotil ci neco podobneho. Na zaver mi dali podepsat nejaky papir, ze jsem zbozi prevzal kompletni a plne funkcni, coz jsem odmitl, tak jsem to vyresili tak, ze to plne funkcni jsem preskrtal, napsal tam nefunkcni a podskrabnul to.
Cili to, ze od Vodafonu prejdu zpatky bud k O2 nebo T-mobilu a ze od LG si uz v zivote nic nekoupim - to je pratele vice nez jiste. Ale zajimalo by me, jestli mam jeste nejake moznosti reklamace primo u LG nebo stiznosti ci podani nesouhlasu s jejich vyrizenim prvnich dvou reklamaci. Jinak jsem se nikdy u zadneho zbozi nesetkal s tim, ze by mi nebyla uznana reklamace a nechapu, co by je stalo dat mi novyho mobila, urcite by na tom vydelali vic nez takhle.