Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
kalion píše:Pokud budu mít aktivované tarif přátelé, půjde na tento tarif aktivovat T-mobile sponzor? V tom případě pokud by mi volalo to číslo které bych sponzoroval dle mého tarifu tedy za 0,-?
michalreznar píše:Je to jisté... Změnu na jakýkoliv tarif "Přátelé" můžou uskutečnit také stávající zákazníci se smlouvoutakže žádná smůla jako u konkurence
Ardeth píše:Neprijde mi na tom nic skveleho. Akorat dalsi operator zavadi nebezpecny precedens zlodejskeho uctovani 60+60.
Opravdu smutne.
Neony jsou vyhodne pouza za predpokladu 50% slevy,ktera byla v ramci predvanocni akce,protoze tim se vlastne vynulovalo zlodejske uctovani.
Fido+ píše:Ukaz mi cloveka ktery vola jen na 5 cisel. Kazdy normalni clovek ma telefon od toho aby ho pouzival.
Fido+ píše:Ardeth píše:Neprijde mi na tom nic skveleho. Akorat dalsi operator zavadi nebezpecny precedens zlodejskeho uctovani 60+60.
Opravdu smutne.
Neony jsou vyhodne pouza za predpokladu 50% slevy,ktera byla v ramci predvanocni akce,protoze tim se vlastne vynulovalo zlodejske uctovani.
Presne tak. Je to hnus. Jak si tohle nekdo muze chvalit to nepochopim.
U pausalu za 750 Kc ani jedna volna minuta nebo kredit, Volani diky uctovani temer za 4 Kc /min. To u tak vysokeho pausalu bez volnych jednotek nemohli dat aspon volani v ramci site zdarma? Pausal za 2000 a cena sms 2,50? To ma byt vtip?
Tohle konkurenci musi znicit. Vsichni totiz umrou smichy.
michalreznar píše:Jen by mě zajímalo, zda k novým tarifům bude možné používat zvýhodnění T-Mobile Nej Nonstop či nikoliv....
Thom píše:Osobně si myslím, že ty tarify lze brát spíš jako doplněk stávající nabídky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků