Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
NoelA píše:Zdravím, v prosinci mi končí studentská sleva na tarifu. Zvažuji jak zajistit prodloužení slevy, přepisem čísla na RČ mladšího bratra, který má tarif u jiného operátora hrazený rodiči. Nevím zda je lepší postupovat:
1) pouhé nahlášení změny RČ u operátora a prodloužení tak tarifu,
2) zrušení služby přechod jinam a pak zpět s novým RČ
k tomu moje číslo je zřejmě vedeno jako hlavní na celém zákaznickém účtu, mám u tmobile spolu s kamarády 6 čísel.
Díky za všechny rady
hauzz píše:A jaký dává akviziční ceny?
ZmTKK píše:Mám jeden dotaz,
Chtěl bych převést přítelkyni pod svoji magenta. Na prodejně mě řekli, že automaticky přijde o slevu z retence 55%.
Tak mám dotaz jestli náhodou nevíte jestli to jde nějak udělat abychom o tu slevu nepřišli. V magenta se mě jedná o ten datový bonus jinak mám vše ve slevě z retence.
Díky za odpověď Maty
jenik3 píše:Nabídl TM někomu neomezeny tarif s rychlostí 3Mbs jako retenci?
Jen1k píše:Ahoj, tohle ti neudela ani prodejna ani L1 linka, nech se prepojit na retecni a pokud chytnes nekoho rozumneho, dokaze ti prevest cislo pod jinou magentu se zachovanim slevy. vlastni zkusenost.ZmTKK píše:Mám jeden dotaz,
Chtěl bych převést přítelkyni pod svoji magenta. Na prodejně mě řekli, že automaticky přijde o slevu z retence 55%.
Tak mám dotaz jestli náhodou nevíte jestli to jde nějak udělat abychom o tu slevu nepřišli. V magenta se mě jedná o ten datový bonus jinak mám vše ve slevě z retence.
Díky za odpověď Maty
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků