Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 16. 4. 2025 13:43

Ty same draty od Cetinu si muze pronajmout krome O2 a VF dalsich 15 spolecnosti, jestli jsem dobre pocital.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod blacker91 16. 4. 2025 14:39

standavfr píše:Proč bys nemohl na 100 mb využívat bonding? Já ho využívám.

Nevím jak to je přímo na místě ale pokud má dostupnou rychlost teď teoreticky 250 Mb/s tak na jednom páru má teoreticky 100 Mb/s+ takže ho operátor bude chtít dát na jeden pár protože nebude muset platit cetinu terminátora na bonding. To že reálně na jednom páru poběží třeba 70 Mb/s jim bude jedno protože např. tmobile má v podmínkách že u tarifu 100Mb/s je minimální rychlost 30 Mb/s do této rychlosti je to vlastně v pořádku. Je to výdrb na zákazníka jako blázen ale realita taková prostě je. Otázka co by domluvil/vyhádal přímo s operátorem popřípadě najít poskytovatele který dává terminátora automaticky nebo za nějaký minimální poplatek.
blacker91
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 16. 4. 2025 15:01

Mám T a mám terminátora a zřízení bondingu zdarma.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 0055 16. 4. 2025 15:20

Bonding na 100mbit nemuzu vyuzivat proto ze mi ho poslytovatel tmobile nezridi. Pristoupil bych na 100mbitv bondingu at to nemusim resit, zrovna v tuto dobu se mi to dost nehodi, mam ted maly problem ze se mi polozily nedopatrenim moje pracovni stanice, nemam ted chut ani cas to resit. Baba na retencich umi akorat nabizet veci co nechci a nepotrebuju a 100mbit v bondingu neda. Da to bez bondingu, coz je real 60mbit. Vi jaka je tady situace, mymi slovy zalostna. Optika v dohledne dobe nebude.

Moje nejlepsi moznost je vzit si to od souseda pres wifi, jenze tady je nekolik prekazek proc to nejde rychle. Nema VDSL. Nemam pojitka. A hlavne na to nemam ted cas.

Chtel jsem to prevest na tu padesatkuze to budu resit az na to bude vhodnejsi chvile. Bohuzel. Baba ze jsem si vyzadal oku kody a ze TAK VYSOKE SLEVY davaji jen zakaznikum kteri u nich chteji tustat. Ne ze dostanu tak vysokou slevu a odejdu. Bude volat ve stredu. Suse jsem oponoval ze ve temer vsude ve svete jsou ceny zcela jine ale nechtel jsem to prodluzovat protoze nepotrebuju poslouchat babu jak maji uzasne vyhodne produkty. Jako reknu Vam, jakekoliv jednani s operatorem z pozice maleho usmudlaneho klienta je takzvane napresdrzku...
0055
Junior

Odeslat příspěvekod blacker91 16. 4. 2025 16:24

standavfr píše:Mám T a mám terminátora a zřízení bondingu zdarma.

Copak někdo tvrdí že ho nemáš? Přečti si co jsem napsal ještě jednou.
blacker91
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 16. 4. 2025 17:32

Myslíš tohle?

Otázka co by domluvil/vyhádal přímo s operátorem popřípadě najít poskytovatele který dává terminátora automaticky nebo za nějaký minimální poplatek.

Proto jsem to psal. Pochopil?
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod blacker91 17. 4. 2025 05:47

Zjednoduším ti to. Terminátora mu poskytovatel netu nedá protože podle papírových hodnot přípojky mu bude na 100Mb/s stačit jen jeden pár linky.
blacker91
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 17. 4. 2025 07:02

Což napsal až po mém příspěvku a reagoval jsem v první řadě na tebe. Pochopil nebo je to nad tvoje možnosti?
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod blacker91 17. 4. 2025 07:19

Vždyť jsem napsal to stejné než sem příspěvek dal. Že mu terminátora na přípojce kde jde bondovaně 250 Mb/s na rychlost 100 Mb/s nebudou chtít dát. Možnosti pochopení si raději překontroluj u sebe.
blacker91
Junior

Odeslat příspěvekod jan.machalik 17. 4. 2025 08:30

blacker91 píše:Zjednoduším ti to. Terminátora mu poskytovatel netu nedá protože podle papírových hodnot přípojky mu bude na 100Mb/s stačit jen jeden pár linky.

Není pravda. Měl jsem 100Mb/s po jednom páru ,rychlost se pohybovala až 117Mb/s. U T-mobile jsem si zažádal o Terminátora a dali mi ho bez keců. Pořád mám linku 100Mb/s, jen je teď rychlost o něco vyšší (125Mb/s) a stabilnější.
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 17. 4. 2025 09:40

Terminátor kvůli 117 na 125 uf.
Měl jsem 50 a po terminatoru double, tedy 100. To mi dává smysl.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod blacker91 17. 4. 2025 13:18

jan.machalik píše:
blacker91 píše:Zjednoduším ti to. Terminátora mu poskytovatel netu nedá protože podle papírových hodnot přípojky mu bude na 100Mb/s stačit jen jeden pár linky.

Není pravda. Měl jsem 100Mb/s po jednom páru ,rychlost se pohybovala až 117Mb/s. U T-mobile jsem si zažádal o Terminátora a dali mi ho bez keců. Pořád mám linku 100Mb/s, jen je teď rychlost o něco vyšší (125Mb/s) a stabilnější.

To se celkem divím protože vím kde nemuseli tak terminátora dávat nechtěli. A to že by ti to pustili víc než je tarif se mi taky zdá zvláštní ale když píšeš že to tak je tak ok.
blacker91
Junior

Odeslat příspěvekod Martinzblanska 24. 4. 2025 11:56

Čau, tátovi volal včera někdo od T-Mobile, že jeho 2GB tarif se bude rušit a nabízel mu nějaký 5GB tarif, samozřejmě dražší.
Předpokládám že neruší všechny tarify pod 5GB, když k velké změně tarifu došlo asi před dvěma roky? Chtějí jen vytáhnout ze starého člověka o pár kaček víc, nebo opravdu dochází k nějakým změnám?
Martinzblanska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 26. 4. 2025 10:01

Jak si zařídit levnější mobilní tarif. Buďte nekompromisní stejně, jako jsou operátoři k nám.
https://mobilmania.zive.cz/clanky/jak-s ... fault.aspx

Kdo nemá zkušenosti s řešením retencí, tomu doporučuji přečíst si uvedený článek (včetně diskuse). Je v něm celkem "polopaticky" popsáno, jak na retence :nenapadne
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka