Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jirka_kad 19. 5. 2023 07:21

Ahoj. Mám teď tarif 2 mbit za 411. To je ok. Avšak teď jsem se přestěhoval a řeším internet. Jaké jsou možnosti, nabídky, ceny.... V mé lokalitě internet po tlf. drátech, potřebuji veřejnou ipv 4, lépe statickou, ale asi bych se sžil i s dynamickou. Na IČO.Jak často je mění? Díky za info
Jirka_kad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jenik3 19. 5. 2023 11:20

Tento dotaz do vlakna retence nepatri...
Tady bych zacal cist https://srovnavac.ctu.cz/
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Fofík 21. 5. 2023 10:18

Zdravím. Mám už asi pět let retenci za 297 kč, teď teda 323 kč po zdražení. Mám neomez voláni, SMS a 500 mega dat. Těch dat je málo. Mám se o něco snažit a nebo přejít na důchodcovský tarif za stejnou cenu jen volání je jen 4 hod, neom SMS a 3 giga tat.
Fofík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod passé 21. 5. 2023 18:52

Pak zjistis, ze i 3 GB dat je malo, to nedelej.
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod htms 21. 5. 2023 21:47

Fofík píše:Mám už asi pět let retenci za 297 kč, teď teda 323 kč po zdražení. Mám neomez voláni, SMS a 500 mega dat.

Pokud vím, tak na retencích jsou schopni za tuhle cenu nabídnout i 4 GB.
htms
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mojmax 22. 5. 2023 09:21

Pokud máš ty (nebo někdo z rodiny) pevný internet od Vodafone, tak můžeš mít od Vodafone neomezenko + 6 GB taky za 323 Kč - bez dohadování.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod patapuf008 22. 5. 2023 10:01

Já to řešil takhle: OKU, do konce května má TM akci neomez/neomez/3Gb, uzavřít smlouvu s TM. Volali z retenčního VF a přihodili k 1,5Gb celkem na 4Gb + 2Gb aktivace v samoobsluze každý měsíc, za 294 Kč, neomezená doba. Takže ve výsledku platím měsíčně za neomez/neomez/6Gb 294 Kč. Spokojenost.
patapuf008
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fofík 23. 5. 2023 07:07

Vyřešeno. Neomezeně/neomezeně, 3gb dat za stávající cenu, šlo mě hlavně o data a aby mě zůstalo neomezeně. Netlačil jsem.
Fofík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bodyczech 26. 5. 2023 09:04

Tak jsem se nakonec odhodlal nějak dořešit ono nedávné navýšení cen tarifů u VDF, provolal jsem je s připomenutím nabídek konkurence a vcelku bez průtahů mi příjemná paní, kupodivu znalá věci, navrhla dorovnání nabídky T-M. 462,- za Super tarif, za mě spokojenost.
bodyczech
Junior

Odeslat příspěvekod honzatrx 26. 5. 2023 12:01

Dcera změnila zaměstnání a v novém nedostala firemní mobil, jelikož je ve firmě v kanclu a má pevnou interní pobočku z jejich ústředny, sháněla pro sebe tarif. Já mám doma exUPC nyní Vodafone internet - kabelovku 400 / 50 na své IČO za 350 bez DPH a jelikož mobil mám zdarma O2 neomezeně/neomezeně/20GB, který platí a patří jedné z firem, s nimiž mám dlouhodobou smlouvu o provádění prací a pro niž dělám největší objem prací, zkusil jsem pro dceru něco sehnat u Vdf a nabídli mi právě ve spojení s už stávajícím internetem neomezeně/neomezeně/6GB, za 267 bez DPH. Pochopitelně si to platí sama :-P
honzatrx
Junior

Předchozí stránka