@TrustNo1
Lze tu DvojSimku u VDF provozovat v kombinaci eSim a plastová sim?
Ď.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
vojta66 píše:@TrustNo1
Lze tu DvojSimku u VDF provozovat v kombinaci eSim a plastová sim?
Ď.
Jean_Valjean píše:A co takhle místo těch kravin prostě skutečně odejít a využít tu slevu O2 + AB?
jezevcik8475 píše:Obecně bych řekl, že VF poslední dobou s retenčními nabídkami tak trochu pokulhává. I já nemám problém přejít k O2, kde bych měl tarif NEO+ stříbrný ve finále za 300,-Kč. Ale bohužel v práci máme tak mizerný signál O2, že musím nadále zůstat u VF. T-M se snad někdy umoudří a nabídne nižší ceny v rámci vyjednávání, ale to je pouze otázkou...
U VF to mají takto nastavené vnitřně, co a jak nabídnout v rámci retence.
Prostě ty časy , kdy se dalo s nimi vyjednávat lépe jsou tak trochu pryč...
Vše je důsledek stávajícího vedení, současného managementu...
aaaa píše:vojta66 píše:aaaa píše:Nic moc no. Konci mi trimesicni akcni tarif Neomezene 5G za 287 Kc mesicne, tak vcera zahajen prenos k T-M, dnes volala pani z retence Vdf a ukecala me na neomezeny tarif s rychlosti dat 10 Mbit/s za 348 Kc mesicne na dobu neurcitou, tak jsem souhlasil se zrusenim prenosu a vyzkousim tu snizenou rychlost, ovsem v appce uz vidim novy mesicni pausal 355,92 Kc, takze cucham nejakou svinarnu, to neni slibenych 348 Kc mesicne, ale hovor mam nahrany, maji smulu, pokud mi to opravdu nauctuji, vyreklanuji to, a prenest cislo muzu i pozdeji, kdyz mi to nebude vyhovovat, v zaloze mam SIM O2 Datamania 100 GB za 349 Kc mesicne.
Potvrzuji dnes to samé. Konci mi tři měsíce Neomezeně 5G za 287, tak po jistém boji přehozeno na Neomezený 10Mbit/s za 348. Žádné jiné služby od nich nemám.
Vcera bylo mesicni vyuctovani, tak jsem zjistil, kde je chyba, nauctovali mi 2 dny z tarifu Neomezene 5G a 29 dnu z tarifu Neomezene Super, tedy celkem 31 dnu, ackoliv zuctovaci obdobi 25.11-24.12 ma pouze 30 dnu. Udelali ti to take? By me zajimalo, jestli to delaji automaticky kazdemu. Ja to dnes reklamoval.
TrustNo1 píše:...
Výsledkem je "Neomezený Super" (s 10 Mbit/s rychlostí) za cenu něco málo přes 350 Kč na dobu neurčitou.
vojta66 píše:@aaaa to je mantra jakéhokoliv CZ operátora: ojebat zákazníka co to jde. Vždy a všude a co nejvíc si nechá srát na hlavu. Česko je přeci specifický trh. Nadnárodní operátoři v tom vynikají.
Norgen píše:Správné to samozřejmě asi není, a také se mi to nelíbí...
2) Budu to "reklamovat" a dohadovat se kvůli 15kč, a u svého zákaznického profilu budu mít už navždy v poznámce "vocas, co si nechal vrtat koleno kvůli 15kč"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků