Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod streetball 31. 5. 2025 14:10

corpsegrinder píše:Když už teď nelze získat ten nulový tarif, jaký je teď ten nejlevnější možný? Potřebuju zaparkovat číslo v síti Vodafone, tak jestli je něco smysluplnějšího než třeba Oskarta...

PS: Ideálně něco s pár volnými minutami, ale víc jak 30-40 Kč měsíčně se mi za to dávat nechce.

Já jsem si v rámci retence jako soukr osoba vzal nabídnutý Business mini za 30,- obsahuje 20min kamkoliv.
Přílohy
IMG_3201.jpeg
streetball
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod corpsegrinder 31. 5. 2025 14:14

Super, díky! To je pro mé potřeby ideální!
corpsegrinder
Junior

Odeslat příspěvekod streetball 31. 5. 2025 17:58

Já mám soukr č které používám 2x ročně na dovolený a pak banka apod. Takže jsem měl předplacenku od T-mobile, kterou jsem stejně musel nabít. Mimochodem když jsem odcházel od T tak mi volali kvůli téhle skoro nepoužívané SIM z retence a nabídli mi předplacenku min 2,5 a SMS 1,5
streetball
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod corpsegrinder 31. 5. 2025 18:37

Já jsem před pár lety dětem zařídil ten nulovej paušál od Vodafonu bez dat, kde je minuta za 1,99 a SMS za 1,51, což by se mi teď taky hodilo, protože jsem nafasoval firemní neomezenou SIM a chystám se zrušit paušál, ale chci si zachovat soukromé číslo. Firemní je od T-Mobile a občas se pohybuju v mistech, kde T-Mobile signál nemá, ale Vodafone jo (někdy samozřejmě naopak...).
corpsegrinder
Junior

Odeslat příspěvekod MLOK_ 11. 6. 2025 10:24

ahoj vsem, netusite nekdo, co nabizi aktualne VF na exUPC kabelovy internet za nejnizsi mozny tarif? a jeste jeden dotaz, po koaxu exUPC, umi nejaky jiny poskytovatel nabidnout taky internet, nebo si to VF drzi jen pro sebe. diky moc za rady!
MLOK_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 11. 6. 2025 10:43

Umí to například T-Mobile.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MLOK_ 11. 6. 2025 11:54

T-Mobile jsem prave zkousel, ti rekli, ze maji v dome optiku a museli by ji privest do bytu. o koaxu ani zminka.
MLOK_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Prokop Jiří 11. 6. 2025 12:29

Já měl u vodafone Start 100Mb za 130 Kč, Dali mi Internet Basic+ Lite, 250 Mb za 150 Kč+ 70 Modem.
Prokop Jiří
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JohnyHD 11. 6. 2025 12:59

MLOK_ píše:T-Mobile jsem prave zkousel, ti rekli, ze maji v dome optiku a museli by ji privest do bytu. o koaxu ani zminka.

Pokud je v domě optika, která je jejich nebo mají smlouvu s majitelem optiky, po které mohou běžet, samozřejmě využijí ji, než aby museli použít kabelovku Vdf.
JohnyHD
Junior

Odeslat příspěvekod 1.John 12. 6. 2025 16:54

proč?
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Demčák 12. 6. 2025 17:23

MLOK_ píše:ahoj vsem, netusite nekdo, co nabizi aktualne VF na exUPC kabelovy internet za nejnizsi mozny tarif? a jeste jeden dotaz, po koaxu exUPC, umi nejaky jiny poskytovatel nabidnout taky internet, nebo si to VF drzi jen pro sebe. diky moc za rady!

T-Mobile mi nabízí internet na koaxu, ale cenově to vyjde s Vodafone nastejno. Mám dlouhodobě ExUPC gigabit za 324 Kč, přišla mi notifikace, že zdražují na 350 Kč. V prvním retenčním hovoru mi nenabídli vlastně nic (resp. ještě víc než 350 Kč), dnes 329 Kč. Ke všem cenám +100 za modem. Nakonec jsem to vzdal a vzal to, nestojí to za ten čas strávený změnou za T-M a po půl roce zase řešit retenci.
Marek Demčák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod malda 13. 6. 2025 15:30

Ahoj, aktuálně mám na IČ na Vodafone exUPC síti Kabel 200/30 Mbps Profi za 267 Kč (vč. Vodafone Station za 50 Kč a pevná veřejná IPv4 za 0 Kč + umí IPv6). Dále Vodafone TV - Klasik za 111 Kč (vč. CA modulu za 49 Kč). Televizi úplně nepotřebuju, ale vzhledem k nefunkčnímu STA se to občas hodí.

Budu chtít po retenčním zvýšit upload. Obchodník na telefonu mi tvrdil, že míň jak 500/200 nedokáže (a chtěl mi to nabídnout asi za 467 Kč). Jako protinabídku internetu mám T-Mobile optiku za 249 Kč na rok (jedno jaký tarif - 250 / 500 / 1000 Mbit symetrický vč. pevné veřejné IPv4, ale neumí na síti CETINu IPv6). Předpokládám, že po roce by se dohodla sleva 50% s retenčním a jelo by se dál.

Někdo aktuální zkušenosti s retencemi na IČ?

Předem díky.
malda
Junior

Odeslat příspěvekod kautsky555 15. 6. 2025 01:47

malda píše:Ahoj, aktuálně mám na IČ na Vodafone exUPC síti Kabel 200/30 Mbps Profi za 267 Kč (vč. Vodafone Station za 50 Kč a pevná veřejná IPv4 za 0 Kč + umí IPv6). Dále Vodafone TV - Klasik za 111 Kč (vč. CA modulu za 49 Kč). Televizi úplně nepotřebuju, ale vzhledem k nefunkčnímu STA se to občas hodí.

Budu chtít po retenčním zvýšit upload. Obchodník na telefonu mi tvrdil, že míň jak 500/200 nedokáže (a chtěl mi to nabídnout asi za 467 Kč). Jako protinabídku internetu mám T-Mobile optiku za 249 Kč na rok (jedno jaký tarif - 250 / 500 / 1000 Mbit symetrický vč. pevné veřejné IPv4, ale neumí na síti CETINu IPv6). Předpokládám, že po roce by se dohodla sleva 50% s retenčním a jelo by se dál.

Někdo aktuální zkušenosti s retencemi na IČ?

Předem díky.

Záleží zda se jedná o službu fiber internet nebo fttx(pevný internet pro firmy) zde je ivp4 i 6
kautsky555
Junior

Odeslat příspěvekod petrsi 15. 6. 2025 14:14

Je mozne ziskat nove cislo s tarifem Premium 5G za 50%?
petrsi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod malda 15. 6. 2025 23:03

kautsky555 píše:...

Záleží zda se jedná o službu fiber internet nebo fttx(pevný internet pro firmy) zde je ivp4 i 6

A jaký je mezi nimi rozdíl, v tom na čí optice to jede? Ani v ceníku tam nevidím rozdíl, jen název služby a jen statická veřejná IPv4 u Fiber vs privátní IPv4 + blok /56 IPv6 u FTTx (a teda píšou tam, že FTTx jen na RČ). V baráku je optika CETINu a na té mi obchodník tvrdil, že IPv6 neumí... Když se proklikám webovkou, tak tam vidím "Nejmodernější optický Business Fiber". Škoda že nechtějí na tom místě nabízet i Business Cable, protože tam by mohli stejně jako Vodafone uměl full dualstack.
malda
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka