Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod yndezit 29. 12. 2024 00:51

V místě naší rekreační nemovitosti má signál jen VF (jednu čárku), jinak nikdo.
yndezit
Junior

Odeslat příspěvekod blázen-74 29. 12. 2024 07:42

A nestála by za zvážení například altenativa od GoMobil RINGO NEO ? Neomezené volání, 100 sms a 3,5 GB dat za 299Kč měsíčně na pořád ? Síť T-Mobile.
https://www.gomobil.cz/tarify/ringo/neo
Jediní normální, jsme my blázni !
blázen-74
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 29. 12. 2024 10:00

Asi by za to nestála, když vidím tyhle možnosti...
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod jiri.filip 29. 12. 2024 10:37

blázen-74 píše:A nestála by za zvážení například altenativa od GoMobil RINGO NEO ? Neomezené volání, 100 sms a 3,5 GB dat za 299Kč měsíčně na pořád ? Síť T-Mobile.
https://www.gomobil.cz/tarify/ringo/neo

Super, díky moc za nabídku. :tleskani To mi připadá na standardní nabídku velmi slušné. Tátovi jsem ji přeposlal. Odhaduji, že 100 SMS měsíčně by mu mělo vystačit.
Pokud ano, není co řešit. Buď začátkem ledna přejde k Vodafone, se kterým pak dáme hned řeč ohledně snížení ceny minimálně na úroveň GoMobil, nebo zrušíme Vodafone a přejde přímo ke GoMobil.

Převod čísla jsem naštěstí zadal až na 6.1.. VF už možná odeslal novou SIM kartu.
Bude otec platit nějaký poplatek/smluvní pokutu, pokud by nechtěl na VF vůbec přejít a místo toho by zrušil zadaný přenos čísla k VF a přešel by přímo ke GoMobil?

technikus píše:Asi by za to nestála, když vidím tyhle možnosti...

Díky moc za odkaz. Ideální pro to, aby člověk věděl, jak nejníže se lze aktuálně dostat, pokud se člověk chce dohadovat s operátorem jak na perském trhu. :-)
DAP: SONY NW-WM1Z | NW-WM1A | NW-ZX300 | NW-A55
Headphones: Beyerdynamic Avento Wired | T51i | KOSS Porta Pro
IEM: SONY IER-Z1R

Mobile: SONY XPERIA PRO-I | SONY XPERIA 1 V
jiri.filip
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 29. 12. 2024 11:06

U toho GoMobilu bych si zcela jistě připlatil těch 30 Kč za "Data nonstop".

-- 29. 12. 2024 11:12 --

Jinak ta akce na RING NEO je u GoMobil jenom do konce tohoto roku.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod jiri.filip 29. 12. 2024 11:16

Díky moc za upozornění. Až teď jsem kliknul na odkaz s časovými podmínkami akce.
Takže už vím, co budu zítra dělat. :-D

jiri.filip
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 29. 12. 2024 11:25

@jiri.filip: A vyjednat si retenční slevu u T-Mobile jste s otcem nezkoušeli? Jejich tarif Next 5GB (neomezené volání a SMS, 5GB dat + Pořád online) lze vyjednat za 298Kč (50% sleva z ceníkové ceny 585Kč, s platností na 5 let).
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jiri.filip 29. 12. 2024 12:33

Milos: Nezkoušel, a to kvůli jejich šmejdskému přístupu.
Tarif Next 5 GB teď má.
Původně měl nějaký jiný, s menším objemem dat. Smlouvu jsme uzavírali za částku někde kolem 300 Kč (nepamatuji se přesně a nemám teď údaje ze smlouvy k dispozici) s garancí ceny na 5 let (do roku 2026).

Otec mi bohužel hned neřekl, že cenu zvedli na současných 415 Kč. Údajně došlo ke zvýšení ceny ve 2 krocích.
Není mi sice jasné, jak by to přes garanci ceny bylo možné, když původní tarif zrušili a nahradili tafirem Next 5 GB až nyní (v údajném 2.kroku), ale už jen skutečnost vynuceného převodu na vyšší a dražší tarif někdy teď v listopadu spustila z mé strany přechod k jinému operátorovi.

Takže teď principiálně převedu číslo k jinému operátorovi, aby T-Mobile buď úplně přišel o tržbu za toto číslo (=přechod k Vodafone, nebo virtuálnímu operátorovi v jiné síti než T-Mobile), nebo se jim aspoň snížily (=přechod k virtuálnímu operátorovi v síti T-Mobile).

jiri.filip
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 29. 12. 2024 12:56

jiri.filip píše:... pokud se člověk chce dohadovat s operátorem jak na perském trhu. :-)

Mám retenční internet, TV, mobil i elektřinu a leckdy to jde úplně samo.
Auto taky kupuješ za ceníkovku?
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod jiri.filip 29. 12. 2024 13:22

Technikus: Rozdíl mezi 272 Kč a 299 Kč je relativně zanedbatelný, takže navíc teď, když potřebuji věnovat čas jiným věcem a táta nemá s cenou problém, to neřeším.

Cena auta je asi tak o 3 řády někde úplně jinde, takže tam to opravdu řeším. ;-)

jiri.filip
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 31. 12. 2024 04:15

vojta66 píše:Teď jsem aw na to díval a ty koruny navic jsou za volání! Netuším za jaké a kam. Lze někde získat výpis hovorů?

V samoobsluze Vodafone jsou ke stažení minulá vyúčtování. Aby tam byl kompletní výpis hovorů, je nutno mít zvolené "Podrobné vyúčtování" (obvykle není důvod mít zvoleno něco jiného).

Cena za volání nad rámec tarifu může být za volání na různé zákaznické "duhové" a "barevné" linky (8xx, 9xx). To se platí vždy, i s neomezeným voláním.

-- 31. 12. 2024 04:31 --

jiri.filip píše:Jean_Valjean: Za prvé - táta ve věku 80+ na svém Blackberry Passport opravdu nevyužiji měsíčně 18 GB.
Za druhé - O2 vlastní v TESCO Mobile podíl minimálně 50%. A po těch prasárnách, které rodičům provedli s pevnou linkou a připojením k internetu, mi tito šmejdi nesmí přes práh domu.
Takže pro tátu, který chce mít na mobilu neomezené volání, zbývá aktuálně jen pendlování mezi T-Mobile a Vodafone.

Pokud jde hlavně o volání, tak ten neomezený volací a SMSkovací tarif od VF bývá čas od času v akci i s menším objemem dat (1.5 GB) za 324 Kč. Tuším, že jednou se dokonce vrátil na původní cenu 299 Kč (za kterou se nabízel původně, před plošným zdražením).

Pokud by někomu stačilo neomezené volní do vlastní sítě, tak VF má předplacenku s opakovaným FIX balíčkem neomezeného volání do vlastní sítě za 119, resp. pro seniory 60+ za 89 Kč. (z mého pohledu nejzajímavější nabídka s dobrým poměrem cena/výkon, ale použitelná jen pro někoho). Je to bez dat a SMS. S 1.5 GB dat za 149 Kč.

Podobný tarif jako paušál (postpaid) se dá získat i z neveřejné nabídky - "Neomezeně v síti Vodafone". Za 114 Kč neomezené volání a SMS ve VF. Mě se k tomu podařilo navíc (bez příplatku) získat i 4 GB dat. Nabízelo se lidem se zrušeným tarifem Odepiš, ale možná půjde aktivovat na přání (po smlouvání).
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod hauzz 31. 12. 2024 07:22

Neměl Gomobil seniorský volací tarif? Bez dat jen volání za 250 https://www.gomobil.cz/tarify/sedesat-plus . S daty už tak levně nevychází. Dal bych mu to Tesco, je to předplacenka a na stáncích TESCOMOBILE mají zajímavé nabídky respektive na jejich infolince se dá dohodnout přenos čísla k nim s ročním zvýhodněním. Dá se dobíjet online kartou i s automatickým dobitím takže na pohodu. Jinak kolem 3 stovek býval i ČEZ mobil na volání+SMS.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 31. 12. 2024 09:40

Jen neomezené volání má za 249 Kč třeba Erbia Mobile a jako běžný tarif. Ovšem lepší je připlatit za ten výše uvedený GoMobil, kde je navíc 100 SMS a 3,5 GB dat. 50 Kč je marginální rozdíl.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod tocassido 5. 1. 2025 08:44

Ahoj. Chci si převést internet od TM k Vodafone. Skončila mi tam sleva a už se na tak vysokou slevu prý už nedostanou. VF nabízí půl roku slevu, když skonči dají mi ji znovu? Nebo dá se domluvit na slevě třeba na 2 roky rovnou? Mohu mít svůj modem? Můžou mi poplatek za pronájem odpustit? Díky
tocassido
Junior

Odeslat příspěvekod retron 5. 1. 2025 10:52

vygeneruj si OKU k internetu, mělo by se Ti ozvat retenční a nabídnout trvalou slevu, taky samozřejmě záleží o jaký typ připojení se jedná. U VF to bude podobné, nejdřív akviziční sleva a až pak případně retenční. Vlastní modem obecně ano, ale třeba u kabelu se to nevyplatí. Poplatek za pronájem umí odpustit T-Mobile pokud jejich zařízení přepneš do bridge modu.
retron
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka