Bobolit79 píše:Jen pro info jak jsem dopadl, volal jsem operatorovi, ze bych chtel slevu na tarif, pry to nejde, tak rikam, ze chci poslat OKU cislo, okamzite me prepojila na retencni, kde mi nabidli neo stribrny family za 499,- niz uz jsem to neukecal, tak aspon stovka sleva.
Ano, to odpovídá. Od Raziela jsem tu věděl, že v reakci na akce VF lze stříbrný ukecat na 399 i u O2. Retenčnímu operátorovi jsem to ale řekl tak, že předpokládám, že když mi za stejný tarif u VF nabídli po zobrazení OKU cenu 399, bylo by to u O2 možné taky. Že pokud chtějí udržet zákazníky, musí vyrovnat nabídku konkurence. A tady šlo o standardní retenční nabídku VF, nic extra. V tu chvíli už jsem měl slevu 150 schválenou a říkal jsem to jen že předpokládám, že bych to mohl mít i levněji, ale jsem takhle spokojený. Zajímala mě jeho reakce.
Odpověděl, že ne, že na retenci můžou dát maximálně stovku slevu a těch 150 už musel schválit nadřízený. Asi mi opravdu pomohlo, že jsem jim řekl, že jinak odejdu a vrátím se zpět před skončením akce, takže se na tu cenu stejně dostanu. Stovka sleva tedy odpovídá tomu, co říkal.
Těch 399 šlo asi získat jen za určitých podmínek, že už člověk nějaké větší slevy má, má štěstí na retenčáka nebo už má větší zkušenosti s vyjednáváním jako Raziel.