Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Bobolit79 píše:tarif neo stribrny a k tomu oneplay extra sport za 1198. Nyni platim 900,-
Bobolit79 píše:Tak ted volali z O2, uplne jina domluva nez pres chat. Dohodnuto, neo stribrny za 499,- a k tomu oneplay za 499,- jsem spokojen.
cptp píše:Zdravím.
Mám O2 Internet Max, Voyo (OnePlay) + KINO za 708 Kč měsíčně po uplatnění trvale vyjednané slevy 250 Kč. Teď chtějí slevu snížit na 200 Kč a omezit ji na 24 měsíců.
Zdražení OnePlay asi neukecám, i když by vzhledem k původním vlastnostem Voya měli přidat rodinné sledování zdarma. Ale už z principu nepřistoupím na bezdůvodné osekání slevy.
Dá se s nimi po požádání o OKU nějak rozumně dohodnout? Ideální cíl by bylo zachování ceny 708 Kč s rodinným sledováním zdarma, tedy se slevou 350 Kč…
jezevcik8475 píše:cptp píše:Zdravím.
Mám O2 Internet Max, Voyo (OnePlay) + KINO za 708 Kč měsíčně po uplatnění trvale vyjednané slevy 250 Kč. Teď chtějí slevu snížit na 200 Kč a omezit ji na 24 měsíců.
Zdražení OnePlay asi neukecám, i když by vzhledem k původním vlastnostem Voya měli přidat rodinné sledování zdarma. Ale už z principu nepřistoupím na bezdůvodné osekání slevy.
Dá se s nimi po požádání o OKU nějak rozumně dohodnout? Ideální cíl by bylo zachování ceny 708 Kč s rodinným sledováním zdarma, tedy se slevou 350 Kč…
Mě taky snížili slevu o 50,-Kč, bohužel nyní s tím nelze nic dělat. Rodinné sledování lze získat s 50% slevou, zdarma bohužel ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků