T.E.CH píše:Johne, on řeší 100 Kč, tak tady z toho nedělejte zase socka divadlo.
... asi tak, jak napsali ostatní v komentářích výše.

Jinak bych k tomu dodal jen tolik, že
NEO Modrý +
VDSL internet 50 Mbps (a TV zdarma) jsme více než 2 roky za
849 Kč a už tehdy jsem tušil, že ani zdaleka nejsem s cenou "na dně". Za tu dobu se leccos změnilo, protože tak jako se zvyšují rychlosti za stejnou cenu, stejně tak neomezený tarif s nějakou porcí dat lze získat nyní za stejnou cenu s více daty a nebo původní levněji. Navzdory tomuto jednoznačnému trendu mi zdražili o 300 Kč, resp. 100 Kč, pokud si nastavím zpět TV "k internetu" zdarma.
To není vůbec dobrý.
Mezitím se mi podařilo přečíst většinu relevantní diskuse z minulosti. Pochopil jsem, že bych mohl mít
O2 Internet MAX 100 za 299 Kč, ale nenašel jsem jinou argumentaci než to, že i jiní mají službu za tuto cenu.

Našel by někdo prosím lepší argument ... ?
Dále jsem získal dojem, že lze získat v kombinaci s pevným internetem výše (O2 Spolu)
NEO Bronzový za 349 Kč, nicméně jako jediný relevantní argument jsem našel TescoMobile 6GB za 249 Kč, napadá někoho ještě něco jiného, "přiléhavějšího" ?
@
1.John & další zkušení, ... na kolik je dojednání výše nastíněných podmínek realistické?