Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Redswift píše:@5uch mohl bych se zeptat na tu slevu na telefon...kolik a na který?
T.E.CH píše:Proč radíš čekat na září, když máme začátek května a reálným dopadům změn došlo už někdy koncem dubna 2025 ... ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2peliculiar : Protože teď nechtěj slevy dávat, jsou přetížení.jen bych tedy změnil tu TV za 0, což udělají obratem.
Teď je u O2 nejhorší období na retence, nebo cokoli řešit.
aaaa píše:Kazdy na to nema naturu jako my, nerozumi tomu a plati jako mourovati. Pomer bude 1 % versus 99 %.
oldschooltrancer- píše:Ten, jehož jméno nesmíme ani naznačit, mi dnes nastavil tarif neo modrý family za 149 Kč.�
Můj účet pak vypadá zhruba takto:
Neo max 5g: 149
Modrý fam: 149
Rodinné sledování: 49,50
Net 500/500: 250.
standavfr píše:Sorry jako, ale oni chtějí moje peníze, já dostanu stejné služby jinde. Nevím na co bych měl čekat.
opat (novy) píše:1.John píše:V ceníku O2 Family je aktuálně:
Sleva 50 Kč měsíčně pro nového zákazníka na 24 měsíců
k tarifu NEO Modrý Family nebo NEO Stříbrný Family
Trvání akce 2. 5. 2025 – 11. 5. 2025
To vyskakuje i v normální apce v o2, modrý za 199 a stříbrný za 399 Kč na 2 roky, ale daji to jen na nove číslo ( převod od jinud nevím asi taky) ale pochybuji, ze si to někdo standardně , kdo ma normální cenu za modry 299kc, vyžebrá �
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků