Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
oldschooltrancer- píše:Akorát si myslím, že když jste zmínili toho, o kom se nemluví, na retenčním oddělení, tak proto jste se na "to" nedostali?
Třeba i proto se nedostanete s cenou nejníž na to, co jste chtěli. Přes klíčové slovo "R" to na retenci asi neprojde, myslím, že nejsou úplně blbí.
Takhle napřímo právě nic nejde, já se o něco snažil, neuspěl jsem. S retenčním se podle všeho musí hrát hry, nemůžete mluvit přímo. Hlavně s "R" jsem několikrát mluvil a říkal mi (k nedávnému názoru uvedenému zde na fóru), že je nejlíp je řešit reterence až po přechodu k Oneplay, že je to to nejhorší, co můžete udělat, protože retenčním akorát víc snižujete hodnotu služby, budou na vás nas-raní a tím spíš vám to nedají.
Protože podle R půjdou bonusově dolu. Retenci řešte ještě před migrací na Oneplay a NEO bez +. Ne až potom. Tím jim půjde hodnoda dolů míň a spíše vám to dají.
oldschooltrancer- píše:Přesně tak, o štěstí a náhodě. Někdo má štěstí, někdo je profík a dělá to dobře. Opakuji se, ale s T-Mobilem jsem schopnej si poradit, s O2 a VDF bohužel ne, resp. tak, že nabídli směšné slevy v řádu 20 - 50 Kč.
peta809 píše:Držte se prosím více tématu O2. Vlákno o retenčních nabídkách TM je jinde. Děkuji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků