Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jouda.III 17. 5. 2025 09:47

To asi R nebude moc rád.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 17. 5. 2025 09:49

Že by to byl Raziel-CZ ?
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Napalm_death 17. 5. 2025 13:32

Dobrý, tak se teď jako bude volat na retenční a tam se jen sdělí, že pokud to nepůjde níž, tak jim zavolá R ? Tak to je dobrej bizar, ale jestli to funguje, tak proč ne...�‍↔️
Napalm_death
Junior

Odeslat příspěvekod Taki 17. 5. 2025 13:38

Bude mít práce i tak dost.. stejně jsem se nedostal na cenu, kterou vyjedná on, ale takto mi to stačí.
Musel bych pak každý měsíc myslet na to, abych poslal nějakou MMSku nebo něco, abych se s netem dostal přes 600.
Taki
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 17. 5. 2025 14:43

Když si k tomu připočteš jeho provizi tak jseš na tom možná líp.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 17. 5. 2025 15:30

Akorát si myslím, že když jste zmínili toho, o kom se nemluví, na retenčním oddělení, tak proto jste se na "to" nedostali?
Třeba i proto se nedostanete s cenou nejníž na to, co jste chtěli. Přes klíčové slovo "R" to na retenci asi neprojde, myslím, že nejsou úplně blbí.
Takhle napřímo právě nic nejde, já se o něco snažil, neuspěl jsem. S retenčním se podle všeho musí hrát hry, nemůžete mluvit přímo. Hlavně s "R" jsem několikrát mluvil a říkal mi (k nedávnému názoru uvedenému zde na fóru), že je nejlíp je řešit reterence až po přechodu k Oneplay, že je to to nejhorší, co můžete udělat, protože retenčním akorát víc snižujete hodnotu služby, budou na vás nas-raní a tím spíš vám to nedají.
Protože podle R půjdou bonusově dolu. Retenci řešte ještě před migrací na Oneplay a NEO bez +. Ne až potom. Tím jim půjde hodnoda dolů míň a spíše vám to dají.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Taki 17. 5. 2025 15:31

Nene, byl bych na tom líp s ním..
2x199 já vs. 2x172 od něj (při rozmělnění provize na 24 měsíců)
Taki
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 17. 5. 2025 17:08

oldschooltrancer- píše:Akorát si myslím, že když jste zmínili toho, o kom se nemluví, na retenčním oddělení, tak proto jste se na "to" nedostali?
Třeba i proto se nedostanete s cenou nejníž na to, co jste chtěli. Přes klíčové slovo "R" to na retenci asi neprojde, myslím, že nejsou úplně blbí.
Takhle napřímo právě nic nejde, já se o něco snažil, neuspěl jsem. S retenčním se podle všeho musí hrát hry, nemůžete mluvit přímo. Hlavně s "R" jsem několikrát mluvil a říkal mi (k nedávnému názoru uvedenému zde na fóru), že je nejlíp je řešit reterence až po přechodu k Oneplay, že je to to nejhorší, co můžete udělat, protože retenčním akorát víc snižujete hodnotu služby, budou na vás nas-raní a tím spíš vám to nedají.
Protože podle R půjdou bonusově dolu. Retenci řešte ještě před migrací na Oneplay a NEO bez +. Ne až potom. Tím jim půjde hodnoda dolů míň a spíše vám to dají.

Tak já to řešil zrovna po migraci, a přitom jsem se dostal na nejnižší cenu za VDSL, co jsem kdy měl. Ještě bych mohl zkusit zabojovat o lepší cenu u Nea Bílýho. Takže je to o náhodě, štěstí...
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 17. 5. 2025 23:53

Přesně tak, o štěstí a náhodě. Někdo má štěstí, někdo je profík a dělá to dobře. Opakuji se, ale s T-Mobilem jsem schopnej si poradit, s O2 a VDF bohužel ne, resp. tak, že nabídli směšné slevy v řádu 20 - 50 Kč.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod opat (novy) 18. 5. 2025 10:10

oldschooltrancer- píše:Přesně tak, o štěstí a náhodě. Někdo má štěstí, někdo je profík a dělá to dobře. Opakuji se, ale s T-Mobilem jsem schopnej si poradit, s O2 a VDF bohužel ne, resp. tak, že nabídli směšné slevy v řádu 20 - 50 Kč.

Jak poradit, jako že u TM je taky nějak pan “R”, nebo že TM kývne vždy na všechno ? ;-)
opat (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 18. 5. 2025 10:42

T-mobile mi dal slevu 50% bez "větších keců". O2 a VDF ne.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod opat (novy) 18. 5. 2025 11:19

No dobry, ale furt je to o tom, a tím samozřejmě nechválím O2 ( ten dává slevu na pořad na 2 roky, ale změní si to kdy se mu zlíbí , ale má samozřejmě ten proklatý AB, proto jsou všichni u nich i když na ně každý nadává) na koho narazíte a co po nich chcete a jaké služby mate… protože TM, a VF sice něco nabídnou možná tím o2 dorovnají , ale platí na 1/2 roku, a za půl roku je to opět loterie a dohady jestli vám to nechají … :-(
opat (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 18. 5. 2025 11:37

Obávám se, že nedorovnají. 5 GB dat + neozemený volání a SMS u T-mobile (pak sice 8 Mbit, ale pro některý lidi zbytečný) vs 4 GB a 3 dny neomezených dat + neomezený volání a SMS. Cena u T-mobile po maximální slevě 442 vs. cena u O2 199 (149). T-mobile taky může změnit, kdy se mu zlíbí, už dlouho nezdražovali, ani bych se nedivil, kdyby s něčím přišli.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 18. 5. 2025 12:08

Držte se prosím více tématu O2. Vlákno o retenčních nabídkách TM je jinde. Děkuji.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod opat (novy) 18. 5. 2025 12:17

Ale dorovnají, VF třeba poslední nabídky byla 2x 6GB tarify (2x290) , takové to standardní ADSL 299 ( 49 za modem měs nebo si ho kupte za své ) + jejich tv za 199 ( až 6 sdílení + prima + , dobrá konkurence oproti OnePlay ) takže nějakých 1100kc/ měs, ale na 1/2 roku , a pak je to zas o handrkování , o2 to dá obdobně nacpe Neo modrý za 299 zbytek +- stejný, akorát ze AB( takže -300)

-- 18. 5. 2025 12:18 --

peta809 píše:Držte se prosím více tématu O2. Vlákno o retenčních nabídkách TM je jinde. Děkuji.

Jj, díky za připomenutí , už jsme asi skončili, za mě je výsledek z bláta do louže :-)
opat (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka