Zdravím.....
... měl jsem dobré ceny u O2 - ale část řešili kreditem, který teď zrušili (bylo to na firmu).....
podělím se o zkušenosti s akt. řešením, že chtějí 3x více peněz
... již mám za sebou za 4 dny 13 tel. hovoru na O2...
... nabídka žádná.... chtěl jsem to převést alespoň na O2 Family (jedno číslo jsem tam již měl roky)....
... a jak se říká každý operátor jiný.... o víkendu prý neřeší firmy.... chtěl jsem to také stáhnout z firmy na RČ ... to je ještě blbější... účet sice našli, ale převod se na 3 pokusy nezdařil (web nenapsal ani OK ani Err), do emailu nic, oni nevidí také nic a v košíku na tom RČ jsem našel předpřipravenou objednávku, kde měním tarif na vyšší 3x dražší a u toho napsaná změna zákazníka (to jsem samozřejmě nepotvrdil)....
... změna 4 čísel současně na O2 Family prý jen zadá požadavek že někdo zavolá zpět... tak jsem zavolal po hodině já a zkusil převést 1 číslo a bez problémů převedeno za cca 15 min vč. potvrzování v emailu... tak druhé (jiný operátor) a prý to musí někam poslat a ozvou se mi a to chtěl i Family kod.... tak jsem počkal dalších 15 min a jiný operátor změnil za 10 min a bez kodu.... dalších hovor další číslo bez problémů za 8 min... a poslední číslo bez problémů za 10 min.... takže kdo volá často nakonec svého dosáhne, ale řešit více věcí současně je problém....
Totéž O2 profi dohoda - chtěl jsem vypovědět... první operátor že to mám poslat do emailu na
firmy@o2.cz ... a že tam mám dát udaje, tak jsem email začal psát a ptal se ho co vše mám uvést a že prý razítko (pomiňme že toto ani nemáme) chtěl jsem vědět jak jej dostat do emailu a že to mám dát na papír a vyfotit... prostě zábavný hovor, tak konec a znovu O2 linku a výpověď po telefonu na 3 min bez problémů....
Takže teď otázka pro zkušené.... je jednodušší domluvit retenci na OSVČ nebo na RČ? Na to první mi zjevně nikdo nenabídl vůbec nic (rozuměno ani 1Kč slevu). A kam se dá dostat při retenci na O2 Family modrý (4GB+neomezené volání) případně na O2 Family bílý(0,5GB+neomezené volání).....
Nepotřebuji ani tak moc řešit sebe, ale tarif pro dítě a tarif pro seniora...
dítě spotřebuje cca 20-70 min a z toho většinu rodičům - takže srazit spotřebu lze jednoduše přes whatsup a dat spotřebuje přesně kolik dostatne.... pro provoz stačí 1GB ale když ví že si může zapnout na 3 dny neomezené tak to zapne na školním výletu s hotspotem a rázem je to 15GB....
naopak senior 80+ to má na volání 80-300 min. dle potřeby volat lékařům, kamarádům a rodině, data spotřeba je 40-200 MB na displej se moc nedívá snad to počasí atd....
Zatím jsem jako alternativu, když neprojde retence našel
gomobil.cz - Ringo 50+3,5GB - 50 min +3,5GB dat 219 Kč (veřejná cena) a to ještě za referenci zdarma data neomezeně rychlostí 256kbps
a
Tescomobil - balíček neomezeně (volání a SMS do všech sítí na 30 dní) 199 Kč
Díky za všechny tipy....