Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dwxx 12. 6. 2025 20:41

Pěkné. Po jaké době lze u O2 řešit retenci? A mají nějakou lepší nabídku při přechodu?
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Hight0wer 13. 6. 2025 15:40

Retenci lze řešit hned druhý den po přechodu. Při přenosu čísla k nim je teď asi nejlevnější stříbrný family za 499 - 100 za O2 Spolu.
Ale dostat se na retenci na 249 určitě nebude standardní. quaer0 má podle jeho slov těch čísel několik a určitě měl štěstí na retenčáka. Nikdo jiný, kdo by si tuhle cenu vyjednal sám, se nám zde zatím nesvěřil. Nejnižší cena byla myslím 349 včetně slevy za O2 spolu, což je jen 50 Kč sleva oproti té aktuální akci.
Hight0wer
Junior

Tento příspěvek byl odstraněn.
F.sehnall

Odeslat příspěvekod m.x. 15. 6. 2025 10:51

… Neodpovídá to ani informacím na onom příslušném webu, tak předpokládám, že se to bez švestiček z vlastní zahrádky navíc nebo nadstandardního objemu předaných osobních údajů nebo nevímco neobešlo. Případně, věrohodnost údajného zákazníka nedávno registrovaného uživatele bez jiných příspěvků asi nebude valná.
(V případě smazání příspěvku výše souhlasím i se smazáním tohoto.)
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 15. 6. 2025 12:21

F.sehnall: Cena je konečná do dalšího zdražení, zase nepíšeš, jaký byl poplatek, tím pádem je tam poměrně velké ALE. Když už máš potřebu pochlubit se, tak podávej kompletní informace a ne jen půlku.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tielk100 15. 6. 2025 13:32

Poplatek je uměrný tvé současné slevě u operátora ja to mám vždy do cca 5- 6 měsícu zpátky.
tielk100
Junior

Odeslat příspěvekod Hight0wer 16. 6. 2025 09:23

Nechte tohle téma už být. Vždyť je to na každé druhé stránce. Připadám si jak v diskusi, kde část lidí nechápavě poukazuje na to, že někteří chodí do kadeřnictví nebo nedej bože k barberovi, když si můžou doma oholit hlavu strojkem nebo se nechat ostříhat od partnerky. Jo, můžou. Někdo to zvládne doma líp, někdo hůř. Někomu je líto peněz, někomu ne. Tak funguje nabídka a poptávka. Není vůbec potřeba hodnotit rozhodnutí někoho jiného. Raziel má na webu velmi konkrétní sazebník, tak se ani nemusíte pořád ptát, kolik to sjednání stálo. Máme všichni společný cíl, nenechat se ojebávat od O2. Je škoda se rozdělovat na dva tábory.
Hight0wer
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 16. 6. 2025 10:19

Kdo se skutečně nechce nechat ojebávat od Kyslíka, ten u něho není. A kdo u něho je, ten také je ojebáván. Někdo více, někdo méně, ale pořád je.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 16. 6. 2025 12:27

Hight0wer píše:Nechte tohle téma už být. Vždyť je to na každé druhé stránce.

No právě. Říká se tomu spam.
Jinak proti Razielovi a tomu jeho čistě informačnímu vkladu zde nic nemám. Nevadí mi ani jeho komerční nabídla (kdo chce, ať si využije, smysl to dává), ale ať si na ni nedělá reklamu zde (ať už on, nebo nějaký jeho "spokojený zákazník") .
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod standavfr 16. 6. 2025 13:03

Když už sem někdo dá vyjednanou cenu od raziela, tak má napsat i to, kolik ho to stálo, aby byl obrázek kompletní.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod glock69 16. 6. 2025 13:08

Porad nadáváte na kyslík. Za 301 Kč (ano, s malou prací s airbank) mám v mobilu a tabletu neomezené data, volání a SMS. Umí něco podobného t-mobile? Hned bych přešel, má doma lepší signál než kyslík.
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 16. 6. 2025 15:01

To je taky jediná situace kdy se operace s bankou vyplatí. Když budeš mít služeb víc, tak už se dá u konkurence pořídit levněji. Já mám čtyři služby u T o 500 levnější než u O2 s bankou.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod quaer0 16. 6. 2025 19:17

Jean_Valjean píše:Kdo se skutečně nechce nechat ojebávat od Kyslíka, ten u něho není. A kdo u něho je, ten také je ojebáván. Někdo více, někdo méně, ale pořád je.

Však všichni operátoři v ČR ojebávají stejně.
quaer0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 16. 6. 2025 19:24

Všichni ne. Ti 3 velcí ano, ale u těch menších už se vesměs jedná o běžné podnikání.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Karlos68 17. 6. 2025 10:48

Na kolik se dá dostat nejníž s cenou Oneplay Maximum?
Když mám u O2 3 x mobilní tarif + internet Max 100 VDSL?

-- 17. 6. 2025 11:13 --

tielk100 píše:
Karlos68 píše:Tvl. sotva jsem přešel z imterneu 8.5. Max 20 LTE na Max 100 VDSL, dnes SMS od obce na Jesenicku cca 250 obyvatel, navštíví Vás pracovník O2 bude se natahovat optický internet ...

Bud v klidu takhle u nás byli už před 3 roky a pořád nic.

Dnes podpis, už je hotová projektová dokumentace .....
Karlos68
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka