od nereknujaksejmenuju 13. 6. 2023 20:34
5.6. mi to přišlo emailem přímo z Air bank, že to platí i pro O2 Family, poté co jsem si tu akci pouze prohlížel
(přesněji možná jsem i kliknul na nějaké tlačítko ZAPNOUT, nevybavím si to už) v apce na mobilu. I to někdo potvrzoval v v uplynulých 2-3 týdnech v nějaké diskuzi tady na mobilmanii.
Email:
Je skvělé, že díky nám a O2 můžete každý měsíc získávat 300 Kč (obchodní sdělení)
Ať Vám odměna 300 Kč měsíčně dělá radost co nejdéle
Dobrý den, pane XXX,
těší nás, že jste se připojil k naší společné nabídce s O2. Díky tomu máte zaděláno na měsíční odměnu 300 Kč. Tu vyplácíme zpětně za předchozí měsíc, a to vždy nejpozději 15. den v měsíci.
Aby Vám odměna dělala radost pravidelně, hodí se připomenout jednoduchá pravidla akce.
Jak si pravidelně dělat radost:
Ve stejném měsíci, kdy platíte za služby O2, Vám na účet u nás přijdou platby v celkové výši alespoň 10 000 Kč.
Pokud tuhle podmínku ještě neplníte, v červenci Vám ji odpustíme, abyste si mohl vše v klidu nastavit.
Z Vašeho účtu vedeného u nás musí na úhradu vyúčtování služeb O2 odejít alespoň 600 Kč s DPH.
Nemáte služby u O2 nebo je potřebujete upravit, abyste tuto podmínku mohl plnit? Zadejte na našem webu své telefonní číslo a kolegové z O2 se Vám brzy ozvou a vše společně nastavíte.
ZADAT TELEFONNÍ ČÍSLO
Ještě se hodí vědět:
Naše účty i služby u O2 je potřeba mít pro splnění podmínek sjednané na rodné číslo, nikoliv tedy jako podnikatel na IČO.
Služby a zboží třetích stran, digitální obsah nebo splátky zařízení se do celkové částky 600 Kč za vyúčtování služeb O2 nepočítají.
Měsíční odměnu lze získávat i za služby vedené u O2 Family.
Úplné podmínky se vším všudy najdete tady a často kladené otázky zase tady.
Ať Vám naše odměny dělají radost.
Vaše Air Bank