Vodafone Karta na míru - nová předplacenka

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Snekac 23. 11. 2010 11:34

Vodafone nabídne od 23.11.2010 novou předplacenou kartu, která zaplní místo po Nabité kartě.
Sazby jsou následující:

• 6,50 Kč za min
  • 1,50 Kč za SMS
  • 4,50 Kč za MMS

Navíc pokud provoláte 5 minut během PO-PÁ, o víkendu budete volat automaticky v síti Vodafone zdarma. Stejně tak s SMS zprávami.

Více info v článku: http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2 ... ta-na-miru

Obrázek
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod miczk 23. 11. 2010 18:57

Nechápu proč je nazvaná "na míru". Na míru v ní teoreticky nic není, veškeré sazby jsou dané a nic si nemůžu nastavit. Jediný rozdíl jsou ty víkendy zdarma, jen jsem nepobral jestli to je pouze v rámci Vánoční nabídky nebo natrvalo, ale asi jen v rámci Ván. nabídky... Kdyby vymysleli něco originálního určitě by to neuškodilo.
Aneb když se v Česku zdražuje a nikdo proti tomu nic nedělá... Ve středověku ty lidi aspoň vyhodili ty nicnedělající úředníky z okna, dnes si můžeme jen stěžovat a všichni to ignorují. (tím nikoho nenabádám k defenestraci)
miczk
Junior

Odeslat příspěvekod teplice 23. 11. 2010 21:48

Víkendové zvýhodnění platí do konce roku 2011. Možná potom přijdou jiné akce, bůhví.

mobilnovinky: Uvádíte, že výhoda u Karty na míru platí do konce roku 2011, poté skončí jakékoliv výhody, nebo budete nějak nabídku obměňovat?

Vodafone: Toto určitě není jediná a poslední nabídka na Kartě na míru, kterou plánujeme. Máme s Kartou na míru do budoucna velké plány.

Zdroj: http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2 ... a-na-miru/
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod johny_x 23. 11. 2010 23:15

Tak to už si myslím nasi operátoři přeháněji..... tahle zcela otevřeně si z nás dělat *****....
Holt specifickej trh.... šmejdi !!! vypadá to že si to spočítali asi takhle... lidi šetří a tak utíkají z tarifů kde musejí platit fixně dohodlej tarif i když ho pak neprovolají k přeplacenkám...tak jim to vodafone zkouší rozmluvit tím že jim osolí sazby na předplacence.. hezký....ale hrají si s ohněm...lidi to pak jeětě více omezí a třeba utečou uplně k jiné komunikaci...Voip,Skype atd..příp.využívání firem.volání. a mobil se nechají jen jako zálohu pro chvíle nejvišší nouze a hlavně jen aby byli na příjmu....a budou mít po *****... :-|
johny_x
Junior

Odeslat příspěvekod Pedro1981 24. 11. 2010 01:27

Je třeba si také uvědomit, že spousta lidí nemá internet (možnost VOIP a podobných služeb). Nechtějí se zavazovat (výhoda anonymity, žádný závazek, nechtějí dotovaný telefon), prostě chtějí pouze využívat předplacenou kartu. Spousta lidí neřeší tarifikaci, výhodné možnosti mobilní komunikace tak, jako tady na fóru. Z druhé strany nabídka této karty má nevýhodu = zdražení SMS o 0,30 (přesto stále tato cena je jednička na tuzemském trhu v rámci předplacených karet, nejbližší nejlevnější je 1,90), nemožnost si flexibilně měnit cenu volání dle nabité karty. Avšak líbí se mi možnost bezplatného volání či sms o víkendu. VF umožní využít obě možnosti najednou a systém sbírání jednotek je férovější než u konkurence. Záleží na každém, jak volá. Karta mě ani nepřekvapila, čekal jsem, že bude podobná jako tarif za 0. Předpokládám, že časem k ní půjdou aktivovat ostatní služby jako u TNM, akorát bez možnosti slevy na balíček a dotovaného telefonu. Pokud tyto služby budou k dizpozici, tato karta by mě i zaujala. Uvítal bych možná do budoucna spojení Divoké karty s Kartou na míru dohromady. Volání do vlastní sítě jako u DK, do jiných jako u TNM a sms 1,50 v základu. Aktuálně využívám Odepiš a O2 Felicii, takže pro mě zatím nezajímavá nabídka. Ale neříkám, že je špatná. Stále si vylívat zlost na to, že ČR je specifický trh (víme to všichni, ale na to jsme malí páni to měnit) je už obehrané. A vidíte snad nějakou změnu? Já ne, ale neřeším to. Ještě před cca 20 lety mobily nebyli a taky jsme žili:-)
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod Rafter 24. 11. 2010 13:52

miczk: Nemyslim si ze jsem jasnovidec abych videl, proc se karta na miru jmenuje tak, jak se jmenuje ;-) Proste k ni pujdou aktivovat stejne balicky, jako k TNM. Jedine co mi nesedi je 6,5- kdyz u TNM volne minuty stoji 6,- ale treba to bude jediny rozdil mezi TNM a kartou na miru.
Rafter
Junior

Odeslat příspěvekod radim 24. 11. 2010 14:29

U TNM Za nula je minuta 6,50 Kč.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rafter 24. 11. 2010 15:00

To jsem prehlidnul, po tom je vse uplne jasne !!!
Rafter
Junior

Odeslat příspěvekod miczk 24. 11. 2010 15:24

Aha,
Tak to me nenapadlo, ze budou kopirovat nabidku konkurence, resp. nebylo to jejich zvykem, ale casy se meni :)
miczk
Junior

Odeslat příspěvekod otava5 24. 11. 2010 19:27

mám jednu Divokou kartu a chtěl bych jí převést na Kartu na Míru... jak to mám nejsnadněji udělat..nejaká SMSka?nebo musím volat na operatora,děkuji...
otava5
Junior

Odeslat příspěvekod Pedro1981 24. 11. 2010 20:50

Změna předplaceného tarifu dříve byla možná přes *077 (bez nutnosti živého OP) nebo přes web samoobsluhu.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 28. 11. 2010 20:33

Kde si vlastně můžu "Kartu na míru" pořídit online? Podle mě je to pořád nejlevnější předplacená karta, pokud budu hlavně posílat SMS, tak jsem předpokládal, že ji najdu ve Vodafone shopu, ale není tam. Odkaz na poslání dotazu se mi v tom jejich nepřehledném klientském centru najít nepodařilo (i když tam mám registrovaný účet) a na zákaznickou linku jsem se nedovolal...
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 28. 11. 2010 21:54

Koupíš si prostě předplacenku a pokud na ní bude Divoká karta, požádáš zdarma o změnu tarifu na Kartu na míru.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 29. 11. 2010 00:21

Aha, to mě nenapadlo. A to je oficiální postup, nebo je to jen dočasné, než aktualizují nabídku v eshopu? Tam bude určitě ještě nějaké pravidlo, že ten tarif jde bezplatně změnit jen jednou (O2 to tak tuším má), takže tím pak třeba tu jedinou změnu hned vyčerpám při koupi, co?
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 29. 11. 2010 01:29

Měnit tarif lze vždy zdarma, žádné omezení není (jen musí existovat výběr).
Snekac
VIP uživatel

Další stránka