od Pedro1981 24. 11. 2010 01:27
Je třeba si také uvědomit, že spousta lidí nemá internet (možnost VOIP a podobných služeb). Nechtějí se zavazovat (výhoda anonymity, žádný závazek, nechtějí dotovaný telefon), prostě chtějí pouze využívat předplacenou kartu. Spousta lidí neřeší tarifikaci, výhodné možnosti mobilní komunikace tak, jako tady na fóru. Z druhé strany nabídka této karty má nevýhodu = zdražení SMS o 0,30 (přesto stále tato cena je jednička na tuzemském trhu v rámci předplacených karet, nejbližší nejlevnější je 1,90), nemožnost si flexibilně měnit cenu volání dle nabité karty. Avšak líbí se mi možnost bezplatného volání či sms o víkendu. VF umožní využít obě možnosti najednou a systém sbírání jednotek je férovější než u konkurence. Záleží na každém, jak volá. Karta mě ani nepřekvapila, čekal jsem, že bude podobná jako tarif za 0. Předpokládám, že časem k ní půjdou aktivovat ostatní služby jako u TNM, akorát bez možnosti slevy na balíček a dotovaného telefonu. Pokud tyto služby budou k dizpozici, tato karta by mě i zaujala. Uvítal bych možná do budoucna spojení Divoké karty s Kartou na míru dohromady. Volání do vlastní sítě jako u DK, do jiných jako u TNM a sms 1,50 v základu. Aktuálně využívám Odepiš a O2 Felicii, takže pro mě zatím nezajímavá nabídka. Ale neříkám, že je špatná. Stále si vylívat zlost na to, že ČR je specifický trh (víme to všichni, ale na to jsme malí páni to měnit) je už obehrané. A vidíte snad nějakou změnu? Já ne, ale neřeším to. Ještě před cca 20 lety mobily nebyli a taky jsme žili:-)