Aleš P. píše:Slavek : Zdravim. Docela me to nastvalo. CT mi slibovala 10minutovy prostor, za 3 minuty toho vazne moc nereknete

Chtel jsem toho rict mnohem vic, oponovat a nadnest nejake argumenty, ale tohle fakt neslo.
Škoda, přeškoda...
Po pravdě řečeno, prostor vám byl zkrácen - ne na 3 minuty, ale na 7:20 společné diskuse (kde po většinu času mluvil demagog Ebert). Vy jste si navíc svůj prostor zkrátil spoustou vycpávkových slov a rozutíkanými myšlenkami, takže vás moderátor celkem správně "utínal".
Vím, že je těžké pružně reagovat na dopředu neznámý obsah, ale vaše vystoupení byla bohužel promarněná šance. Navíc nebylo třeba regovat na odeznělé dotazy v předchozí diskusi, nikdo by vám nebránil se držet vlastních, pořádně připravených a argumenty "vyfutrovaných" témat.
Škoda, že jste působil tak nejistě a nepřesvědčivě a nevpálil mu do tváře jasné argumenty, které by ho usvědčily ze lži...
Sice jste se snažil uvést na pravou míru, že 3G pokrytí má možná 60% populace, ale rozhodně ne 60% území - ale vyznělo to značně nejistě a zmatečně. Stačilo tohle říci dost jasně a důrazně s tím, že buď lže, nebo neví o čem mluví, což je obojí na pováženou.
Stačilo připomenout fakt, že v roamingu jsou již nyní příležitostná mobilní data (platba podle objemu dat) za poloviční cenu (APN internet), resp 1/20 ceny (APN wap) než u nás.
Stačilo uvést, že VOIP operátoři nabízejí volání na mobily za ceny okolo 1.50 Kč, tj. přibližně za 1,5 násobek ceny spojovacího poplatku a jejich ceny za poslední dva roky spadly na polovinu.
A mrzí mne, že v celém pořadu nepadla zmínka o VOIP operátorech - protože ti jediní představují konkurenci v jinak zabetonovaném byznysu a kartelu 3 operátorů a ČTÚ.
Mimochodem - proč se vůbec o VOIP operátorech mluví tak málo - i na odborných webech jako mobilmania nebo mobil.cz? Proč VOIP operátoři nemají nikde své reklamy? Mají to snad zakázané? Tuhle věc nechápu...