Dobrý den Ondro (vodafone) ano teď to v podmínkách je z 1.5.2013. ( v závorce že nahrazují podmínky z 19.5.2013) ale já se registroval 12.4 a žádné podmínky k tarifu tam nebyly, ač jsem je hleda,l poslali jste mě zprávu 12.4.2013 z 97901 že nemám čekat na operátora a tarif si objednat na
www.tam.je/objednávka a tarif vám během příštího týdne zapneme ,objednávku jsem udělal moje číslo váš systém vzal a napsal že mě jej zapnete (i první dny mě na 007 hlásilo ,že pro mě ten tarif máte )zas nic 19.4.2013 mě přišly 2 zprávy Vazeny zakazniku, omlouvame se, ale diky mimoradnemu zajmu o nase Neomezene tarify vas budeme s nabidku pro vasi firmu kontaktovat zacatkem pristiho tydne. Dekujeme za trpelivost. Hezky den, Vodafone (nikdo z nabídkou nekontaktoval)
a z 9700 24.4. 13
Vazeny zakazniku, omlouvame se, ale diky mimoradnemu zajmu o nase Neomezene tarify vas budeme s nabidkou pro vasi firmu kontaktovat tento tyden nebo nejpozdeji zacatkem pristiho tydne. Dekujeme za trpelivost. Hezky den, Vodafone (nikdo z nabídkou nekontaktoval )
tak proč mě volá váš obchodák že mě nic nabídnout nemůže, že musím počkat . udělal jsem chybu já nebo vodafone ? vaše sms můžu doložit
Ano ,tarify jste udělaly na rychlo (museli jste jako odpověď na O2) ale neměli jste to dořešeno a mě ho slíbily proto se dožaduju jeho zpuštění, že jste se vzpamatovaly pozděj a podmínky změnily ,ale já ho objednal 12.4.2013 . pořád řešíme to samé jen je to od vás nefér . Já mám smlouvu jen do 10.7.2013 .už to nějak doklepu (ale co kolegová tady co se vám nedej bože upsaly na 24měs. třeba v březnu) jak mě pak chcete přesvědčit že mám vaše služby využívat dál když po nás chcete dodržet podmínky ke kterým jsme se upsaly ,a vy nedodržíte nabídky které cíleně posíláte svým zákazníkům (a neříkejte že nevíte jaký mám u vás tarif a zda mám rámcovku nebo ne) nebo možná už ani o firemní zákazníky nestojíte ,zatím tomu vše nasvědčuje za celý měsíc (omlouvám se za 26 dní) nám nedokážete nic nabídnout možná koncem května (aspoň jste to říkaly ) z pozdravem Milan