O2 v březnu 500 Kč za starý telefon

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 3. 2023 12:58

Koukám, že už nevíš jaký krám koupit. Mě už docházejí ty staré mobily, udal jsem už i jeden zcela bez elektroniky. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 16. 3. 2023 13:24

Jako maketu? To mě napadlo, že by mohl být důvod, proč jiný operátor odebíral pouze telefony, které šly zapnout. Co jsem odevzdal já, nikdo nijak nekontroloval. Pouze otevřela U:foňácký mobil a vyndala mi z něj simku, kterou jsem tam zapomněl, a ptala se, proč tam není baterka.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 16. 3. 2023 20:11

A proč tam ta baterka nebyla ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod radim 17. 3. 2023 18:21

Psal jsem 10 stránek zpátky: Před lety se nafoukla a musel jsem ji zlikvidovat, abysme nevyhořeli. :-D
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 17. 3. 2023 20:17

Já mám parádně nafouklou baterku v té Nokii 3310. Zítra s ní jdu na O2. Tak snad jim ta prodejna nevyhoří. :D Ještě ke všemu je to nějaká neoriginální pěkně nafouklá Čajna baterka. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Michal 17. 3. 2023 22:20

V modelářství se používají mnohem větší baterky, na konci životnosti je běžnou praxí hodit vyřazenou baterku na několik dní do slané vody, tím ztratí veškerou energii, zahoření pak už nehrozí ani když byla třeba už i nafouklá. Pak až odnést k likvidaci.
Michal
Junior

Odeslat příspěvekod octr 18. 3. 2023 08:31

Jak dlouho trvá přeposlání zboží z jedné prodejny na druhou? Já už čekám déle jak týden.
octr
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 18. 3. 2023 10:48

Tak vzal jsem tu powerbanku WG 24 000 mAh :D

https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... -mah-cerna

Velikostně půdorys je jako telefon s 6" displejem, na výšku 3,5 cm. Překvapilo mě, jak je "malá". Váha přiměřená 24 000 mAh.

Takže za mě za 499 Kč spokojenost. :D

Tak a teď jsem bez rozbitého telefonu a ještě bych něco "koupil". Budu muset ještě zasomrovat :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod činpokomončák 19. 3. 2023 15:17

Dneska mi bylo v Praze na Novodvorské sděleno, že sleva se vztahuje jen na jejich příslušenství v modrých krabičkách O2. Údajně to je ve VOP.
Vzhledem k tomu, že jsem od nich bral už powerbanku, tak je to asi kec. Nicméně nevíte jestli se něco nahodou nezměnilo? VOP jsem na stránkách O2 nenašel...
činpokomončák
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 19. 3. 2023 15:46

Řekl bych, že je to jen výmysl té konkrétní prodejny, v pátek v Plzni vše ještě fungovalo normálně (bral jsem tam věc, která neměla modrou krabičku O2). Jinak žádné veřejně dostupné VOP k této jejich akci asi nejsou.
Milos
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 19. 3. 2023 16:52

No já jsem neměl v modré krabičce ani jednu z těch tří věcí, kterou jsem bral. :D

Jináč ta WG 24 000 mAh powerbanka se nabíjí 9W a až se nabíjení blíží ke konci, tak už to klesá i pod 5 W což už můj Wattmetr ani není schopen zaznamenat. Kolik Watů si to pápne od začátku, kdy je to prázdné zatím nevím, páč ta powerbanka úplně prázdná nebyla. Takže zjevně se nabíjí s rozvahou a šetrně. 8-)

Dnes s ní budu nabíjet zkušebně notebook. :D
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 19. 3. 2023 17:14, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod polda 19. 3. 2023 17:04

činpokomončák píše:Dneska mi bylo v Praze na Novodvorské sděleno, že sleva se vztahuje jen na jejich příslušenství v modrých krabičkách O2. Údajně to je ve VOP.
Vzhledem k tomu, že jsem od nich bral už powerbanku, tak je to asi kec. Nicméně nevíte jestli se něco nahodou nezměnilo? VOP jsem na stránkách O2 nenašel...

To je jedna z nejvychcanějších prodejen v Praze.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 3. 2023 17:10

Ty podmínky jsou přeci v O2 radostech pod těmi kódy.

Sleva se vztahuje na všechny telefony a příslušenství.
Slevu lze kombinovat s jinými slevami na telefony.
Slevu nelze kombinovat s jinými slevami na příslušenství.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod činpokomončák 19. 3. 2023 19:01

Tím jsem argumentoval... Na to mi řekl to s těmi VOP, rozloučili jsem se a tím to skončilo.
činpokomončák
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 19. 3. 2023 19:05

Tak ta powerbanka WG 24 000 mAh dobíjí snad ještě rychleji než originální nabíječka do sítě 45 W co byla k notebooku. Notebook nabitý za +- 1 hodinu. :D

Doporučuje 11 z 10 amatérských elektrikářů. :tleskani

https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... -mah-cerna

Zahřívání jen lehce při nejvyšším výkonu. o<:)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Předchozí stránkaDalší stránka