Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
aaaa píše:Dik.
Jakou nabijecku k tomu, aby to bylo pripojene k elektrice neustale a neznicila se baterie? Nebo pojede to na nabijecku i bez baterie?
Ondřej Pešek píše:Jinak tohle je rychlost na WiFi z toho TPlinku. Zajímalo by mě zda by do budoucna podporovali i ten co má vyjít a to je M8550 . Ale podle mě se jim nebude líbit jakou to má vysokou přenosovou rychlost
xtonda píše:Zkusil jsem se zeptat bota na jejich webu a ten mi napsal tohle:
Karlos68 píše:
zte zxhn h267a kterého jsou plné bazary + podporovaný zte mf833u1 a nemusíte řešit TPlink M7200.
kennnnny píše:Karlos68 píše:
zte zxhn h267a kterého jsou plné bazary + podporovaný zte mf833u1 a nemusíte řešit TPlink M7200.
Kde jsi vzal informaci, že by tento ZTE modem měl být podporovaný?
U zařízení M7200 je to jasné – O2 ho nabízí k notebookům (často za 1 Kč), a právě proto spadá do kategorie O2 Connect pro notebooky.
To, že se tento ZTE prodává jako LTE modem pro připojení k internetu, je úplně jiná situace. To automaticky neznamená, že na něm bude O2 Connect fungovat.
narg- píše:.
-- 16. 5. 2025 07:33 --kennnnny píše:Karlos68 píše:
Kde jsi vzal informaci, že by tento ZTE modem měl být podporovaný?
U zařízení M7200 je to jasné – O2 ho nabízí k notebookům (často za 1 Kč), a právě proto spadá do kategorie O2 Connect pro notebooky.
To, že se tento ZTE prodává jako LTE modem pro připojení k internetu, je úplně jiná situace. To automaticky neznamená, že na něm bude O2 Connect fungovat.
karlos to poněkud blbě napsal, on ma ZXHN a K NĚMU má připojený USB modem MF833, tedy z pohledu connect používá MF833, což asi funkční bude, ale řešení mi přijde takove krkolomně zbytečné a hlavně, cenově dost mimo, a taky signal toho M833 asi nebude uplně nejlepší, pokud jste někde na hraně dosahu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků