nová aplikace moje O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Tento příspěvek byl odstraněn.
sumerian

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 11. 3. 2025 16:31

Mirek.P píše:Opravdu nerozumim, proc takrka kazda instituce/urad/firma ma potrebu po tom, co svuj system/aplikaci pracne za nekolik let vypiple k "dokonalosti", tak pak ma obrovskou potrebu nekolik let sve usilovne prace vyhodit a zacit od uplne zacatku s řadou chyb a omezenimi. Vidim to skoro vsude.

Ano, stejně jako nová app od dopravce WEDO. Zásilky někdy nejsou odmítnout, Řazení od nejstarších zásilek po nejnovější. Některé zrušené - stornované mi tam visí. Občas problém dohledat zásilku...
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod muchacho 11. 3. 2025 16:34

Jo, je to děs. Mám jen DataMánii a potřebuji občas mrknout na stav čerpání balíčku. Po aktualizaci vlastně stačí mít v prohlížeči záložku... Zatím jsem to vyřešil odinstalací nové verze a instalací předchozí verze 5.7.7 "odjinud".
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod pulmann 11. 3. 2025 17:32

Omylem jsem aktualizoval. Je to hrozný, nepřehledný.
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod Bnone 12. 3. 2025 08:06

Koukněte na hodnocení v Google Play. Ti O2 dementi odpovídají na hodnoceni uživatelům A odpovědí úplně jiným uživatelům B. Ani tu odpověď nezvládnou. :-D Totální kolaps inteligence.
Před měsícem řekli, že widget bude v nové verzi aplikace, nyní píšou, že v nové verzi nebude.
Naštěstí mám jen roční datamánii, naposledy, po doběhnutí už bude TM - vydali svou datamánii včas, jakoby věděli, co O2 chystá.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 12. 3. 2025 11:25

Připadá mi to jako byť už nezákazníkovi jako zpřehlednění - osekání nadbytečností; i když pro to, abych uviděl, že nemám žádnou službu, musím vlézt do první položky a přepnout z faktur (než si všimnu "Services" druhý zleva dole); ale už se tam nezobrazuje ani to nic, což může být matoucí. Dále, ikonka je stále vizuálně nevycentrovaná.
m.x.
Junior

Předchozí stránka