T-mobile změnil možnost placení.

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Yarda 12. 6. 2025 13:29

Dřív jsem dostal dopis s QR kódem, v platbomatu jsem ten kód ho načetl a z mého konta jsem zaplatil další měsíc. Teď je nějaká novinka, dopisy přestali posílat.
Ten mobil co ho platím používá manželka, teď leží v nemocnici a asi tam ještě nějaký den pobude. Mně říkala, že jí ohledně toho placení akorát přišla nějaká SMS. Tak nevím, jak to zaplatit.
Já mám obyčejný mobil, tlačítkový, internetové bankovnictví nemám a pořizovat si ho nechci.

Chtěl jsem se zeptat přímo v T-mobile (ptal jsem se v místní pobočce, ale tam mi poradit nedokázali), ale na stránkách firmy jsem nenašel e-mailovou adresu, kam bych dotaz mohl poslat. Ani nějaký formulář pro dotazy obyčejných lidí.
Je možné se tam nějak dokontaktovat? Stačilo by mi kdyby mi poslali QR kód a já bych to už zařídil.
Svět je divadlo, které se jen proto tak špatně hraje, abych já se měl čemu smát. Ladislav Stroupežnický
Yarda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 12. 6. 2025 13:40

Co konkrétního manželce v té SMS zprávě přišlo? Když neposílají vyúčtování poštou, tak ho posílají manželce e-mailem? Případně do samoobsluhy Můj T-Mobile se umíš přihlásit? Jinak zde máš uvedeny všechny možnosti, jakým způsobem zaplatit vyúčtování od T-Mobile https://www.t-mobile.cz/podpora/vyuctov ... k-zaplatit
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lenny__ 12. 6. 2025 18:49

Nechte si na t-m a poté v bance povolit inkaso.
https://www.t-mobile.cz/podpora/vyuctovani-a-platby/jak-zaplatit

To je vše, platby se vyřeší každý měsíc automaticky, na pobočce to určitě zvládnou bez problému.
Lenny__
Junior

Odeslat příspěvekod zajDee 12. 6. 2025 20:36

K zaplaceni vyuctovani potrebujete tri udaje:
Cislo uctu
Castku
Variabilni symbol

Tohle by na prodejne meli byt schopni zjistit a sdelit, pripadne to manzelce poslali v te smsce.
S temito tremi udaji zajdete do Sporitelny a nechte bankere zadat platebni prikaz.
Zaroven si od bankere nechte povolit inkaso pro ucet t-mobilu, podle navodu, ktery tu posilal kolega.
Pak se zase vratte do t-mobilu a nechte si inkaso zapnout u nich.

Pristi mesic s dalsim vyuctovanim se platba strhne z uctu automaticky.
-= Nic není tím, čím se zdá být =-

Jsem mobilní maniak :-)
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod Yarda 14. 6. 2025 07:14

Tak jsem zkusil zavolat na infolinku pro běžné zákazníky, na rozdíl od infolinek se kterými mám špatné zkušenosti jsem se dost rychle doklikal na živého operátora, operátorka se přihlásila taky dost rychle, nemusel jsem půl hodiny poslouchat náladovou hudbu prokládanou informací že všichni operátoři jsou zrovna vytíženi a s ní jsme ten problém rychle vyřešili - poslala mi údaje jak mám zaplatit na mobil co jsem z něj volal (asi to poslali i na manželčin mobil, ale ona teď nemá náladu na dlouhé řeči) , tak už je to zaplaceno. Prý se lze dohodnout i na tom, že by nám QR kód pro platbu posílali e-mailem, to vyřešíme, až se manželka vrátí z nemocnice.
Svět je divadlo, které se jen proto tak špatně hraje, abych já se měl čemu smát. Ladislav Stroupežnický
Yarda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 14. 6. 2025 10:43

Vyúčtování z TMO mi běžně chodí mailem. Žádný dopis.
polda
Pokročilý