Heč!!!
- Kód: Vybrat vše
Eurotel Praha, spol. s r. o.
Michal Hitha
ředitel marketingu, segment privátních zákazníků
Vyskočilova 1442/1b
140 21 Praha 4
K........, 21. listopadu 2005
Vážený pane řediteli,
děkuji Vám za dopis a informaci o dalším rozšíření nadstandardní péče, kterou - jak v průvodním dopise píšete: „poskytujeme speciálně našim VIP zákazníkům.“
Dovolte, abych dále citoval z vašeho dopisu:
„Prostřednictvím e-mailu si nyní můžete domluvit schůzku ve Vámi vybrané prodejně, kde na Vás čeká malý dárek a nadstandardní péče našich prodejců. Seznam nejbližších značkových prodejen a autorizovaných dealerů v místě své adresy naleznete na druhé straně dopisu.“
Přemýšlel jsem, jak si mám prostřednictvím e-mailu domlouvat schůzku a s kým ale hlavně KAM mám ten e-mail vlastně poslat. Že by na adresu „nejbližší značkové prodejny?“ Ale její e-mail nikde uveden není……
Nelenil jsem a do prodejny se vydal osobně. Vystál jsem nadstandardní frontu a oslovil prodavače kterému jsem ukázal Váš dopis. Ten opravdu nadstandardně vykulil oči a jelikož netušil podobně jako já co tím jeho zaměstnavatel – tedy firma Eurotel – myslel, utíkal ukázat dopis do zákulisí. Vrátil se s ohromující odpovědí. Pokud chci, mohu dostat bonbón anebo balónek.
Vrátil jsem se do dětství. Cestou z prodejny jsem pokukoval po lidech jestli neuvidím další mlsající VIP klienty Eurotelu. Poznal bych je hned. Pinkají si s balónkem.
Za nadstandardní zážitek děkuje Váš VIP zákazník
.............. ................
[/code][/code]