nej ma Vodafone, pak T-mobile a nakonec Eurotel...
jinak lidi je to anketa o !nejlepsi web! a ne o to jakyho mate operetora a jakej je nejlepsi. Protoze se bojim ze pulka lidi jen z principu zahlasuje pro toho "svyho" operatora...
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T
T-M, VF, ET. Web Eurotelu je skutečně nejhorší. Najít tam něco je docela tragédie
goob B-]
ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
Jsem si zcela jistý, že nejlepší a nejužitečnější web má Vodafone. A stejně tak jsem si zcela jistý, že nejhorší web má Eurotel. Protože jsem zákazníkem všech tří operátorů, není můj názor ovlivněn náklonností k tomu "svému". Nechápu, proč Eurotel po těch letech kritiky svého webu ještě nezareagoval, a tu hrůzu pořád oprašuje.
Co se vzhledu tyce tak na prvnim miste je Vodafone pak Eurotel a pak T-Mobile. Co se prakticnosti tyce tak T-Mobile pak Eurotel a pak Vodafone a to z jednoho duvodu: Vodafone nema na svych strankach vyhledavani!