Vodafone tarif Odepiš

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tompr 9. 6. 2014 20:09

Reku píše:Zbytečná diskuze. Motivace je podle mě jasná - donutit lidi DOBROVOLNĚ zrušit Odepiš. A na tom není nic nezákonného. Budou ho POUŽÍVAT jen ti, co se jim vyplatí AKTIVNÍ použití.
To je OK.

přesně tak a tím ztratit uplně plno lidí. Ja ho taky zrušil a k VF už nikdy nepujdu.

BeznyFrantaUzivatel píše:Při 1+1 když zavolá jen na vteřinu, tak bude mít roční náklady asi 5 halířů :-)

a u Kaktuse 4 haléře za rok :)
Tompr
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 9. 6. 2014 20:33

Není to nezákonné, s tím souhlasím, ale dochází k jednostranné změně smluv. Je to stejné jako bych řekl milý vodníku, místo 12 Kč ti budu dávat XY a ty mi dáš YX minut. Poslali by nás do zádele. Stejně jako to teď mohou udělat klienti :)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod GymmiCZ 9. 6. 2014 20:56

Tompr: Sorry povinost je dobít min. 200,- Kč 1x za 10 měsíců (12 měsíců), útrata není nutná. Po 13 měsících nečinnosti dochází k ukončení. Pozor číslo lze většinou získat po 6 měsících od zrušení a nevyčerpaný kredit propadá.
Naposledy upravil Fíla dne 10. 6. 2014 00:48, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna rozsáhlá citace
GymmiCZ
Junior

Odeslat příspěvekod BeznyFrantaUzivatel 9. 6. 2014 22:36

Tady je řeč o TARIFU, ne předplacence. Takže žádné dobíjení neexistuje. Takže když hodím SIM do šuplíku a udělám jednou ročně vteřinový hovor, bud mě (mottyho 2057) to teoreticky stát třeba během 10 let 50 haléřů (a ty, co si neukecali slevu, celou korunu :-) ).

Btw. což asi u toho Kaktusu těžko.
BeznyFrantaUzivatel
Moderátor

Odeslat příspěvekod amok 9. 6. 2014 22:42

Voda-ve-fonu píše:Jo a síť se postaví sama. Bude taky sama nějak fungovat a lidi ve Vodafonu pracují zadarmo...

Pokud se pamatuju, tehdy ještě Oskar právě díky tomuhle tarifu vyhrál. Možná ho musel tak dlouhou dobu držet, nevím, do toho nevidím. Náklady o kterých mluvíš jim jistě mnohonásobně zaplatí jiní s jinými tarify.
Osobně mi to je jedno, k číslu nemám citový vztah. Jen využívám to co jiní a už stejně zřídka. Nedávno jsem taky změnil hlavní číslo po mnoha letech a několika převodech čísla. Má to i své výhody, neotravují mě žádní prodavači blbostí, jako na starým čísle :D

Zeptám se, několik z vás píše, že jste taky převedli na nulový tarif. Ukládají se vám odeslané SMS na webu? Ode dne, kdy jsem převedl, se mi ukládají jen přijaté, odeslané nikoliv.
Siemens C25 > Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3330 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6021 > Nokia 6300 > Nokia 5230 > Samsung GT-S5830 > Samsung 6802 > Samsung S2 I9100
amok
Junior

Odeslat příspěvekod Voda-ve-fonu 10. 6. 2014 09:06

Výběrové řízení vyhrál Oskar díky tarifům Slyším Vás a Dohoda s Oskarem (ty držel do 30. června roku 2002), Odepiš už byl jejich nástupce. Jistě, že se to "nějak" zaplatí, ale tady nejde jenom o zaplacení. Tady jde hlavně o zisk, čísla a čísla... Představ si, že chceš investovat do telekomunikací. Investuješ do sítě, která má relativně stabilně/nestabilní základnu 12 Korunových tarifů (a díky nízkým fakturám, ti většina zákazníků zaplatí jednou ročně?) a nebo investuješ do sítě, která tento tarif ani nenabízí?

Osobně bych doporučil Vodafonu rebrandovat tyto lowcost aktivity pod Oskartu. Mateřská firma by se zbavila přítěže a zákazníci by téměř nic nepoznali a teoreticky by to mohlo přinést i nové. Nicméně chápu, že tohle bylo jednodušší a uvidí se, kolik lidí doopravdy Odepiš chce a neplatí jen SIM v šuplíku.
Nokia 3310 > Nokia 3100 > Nokia 6230i > Nokia 6120c > Nokia 5800 XM > Vodafone 945 > Sony Xperia Tipo Dual
Voda-ve-fonu
Junior

Odeslat příspěvekod ramses33 10. 6. 2014 09:25

U tarifu odepiš, je vtip v tom, že vlastně funguje pouze v jedné síti. Drží zákazníky... :-]
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Reku 10. 6. 2014 09:38

Zákazník s 12 korunami měsíčně a nic jiného není v tomto případě zákazník. Byla to v podstatě "propagační " SIMka. Nic víc a nic míň.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ramses33 10. 6. 2014 10:17

V době předvirtuálové to byla nepřekonatelná báječná nabídka pro občasné volání a SMS v rámci jené sítě. :-]
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod D.roak 10. 6. 2014 10:40

Reku píše:A to je problém zaparkovat hezké číslo třeba ke Kaktusu za pouhých 50 korun na rok? Nebo je tam jiný problém?

Uvažuju ho přeparkovat K ČEZu ale stále se nemůžu rozhoupat
Naposledy upravil Fíla dne 10. 6. 2014 13:44, celkově upraveno 1
Důvod: necituj vlastní příspěvky
D.roak
Junior

Odeslat příspěvekod dr._lukas 10. 6. 2014 10:49

Aktualne dohovoreno s retencnim oddelenim a u pausalu zdarma mam nastavene volani na 3, 49 za minutu a uctovano po vterinach..Stacilo bezne slecne rict o prepojeni..tam trvat na tom co chci nebo ukoncit cislo..
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 10. 6. 2014 17:07

Voda-ve-fonu píše:Osobně bych doporučil Vodafonu rebrandovat tyto lowcost aktivity pod Oskartu. Mateřská firma by se zbavila přítěže
Nic proti, ale působí to na mě, jakoby pracant na prodejně kecal do top managementu. Jak by se Vodafone zbavil přítěže, když Oskarta je jejich vlastní brand? Že by se to schovalo v systému? Nebo by se do roletky Oskarta začalo nabalovat to, z čeho málo kape? To fakt nevím, čím by si pomohli.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xondrax 10. 6. 2014 17:38

@dr._lukas Tak to bude nejspis ted standartni nabidka pro odepise-Nemusel jsem je premlouvat ani trosicku,nabidnuto hned po privitani na retencnim ...a tvrdil,ze neni treba vubec aspon jednou rocne odeslat sms,zavolat...
xondrax
Junior

Odeslat příspěvekod malejarda 10. 6. 2014 17:43

Ja jsem se zbavil Odepise hned jak spustil minuly rok One Mobile nulovy tarif, cili bylo to jeste za 12 Kc, takze ani to uz v dobe virtualu nebylo pro mne vyhodne.
malejarda
Junior

Odeslat příspěvekod Mangalica 10. 6. 2014 18:01

Tak už mi taky volali. Stejná nabídka. Ale u Oskarty je jednak nižší minutová cena, druhak net 1MB za 1Kč, což mi bude vyhovovat.
_
Ptal jsem se na to, proč bude přenos trvat tak dlouho a pikolík mi potvrdil, že v tomto případě (změna podmínek ze strany operátora) by to šlo rychleji, ale musel by mi vygenerovat nový ČVOP a o přenos žádat znovu, tak jsem se s tím smířil jak Hus.
Mangalica
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka