Stránka 1 z 1

Vyzkoušej Vodafone - vrácení telefonu

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 15:16
od andre (novy)
Tak jsem si objednal novy telefon + tarif a dali me k tomu Vyzkousej Vodafone. Byl to Samsug vecko. Po 14-ti dnech mi prestal vyhovovat a rozhodl jsem se ho vratit. Zasel jsem na prodejnu na Floru, tam to probihalo v poradku, telefon prijali bez problemu, ale nemeli rano penize na kase, tak jsem prisel odpoledne, ale nesel jim udelat dobropis, neco se systemem. Tak jsem jel na Andel, tam me vyhodili pro zmenu, manazer mi rekl, ze tyto telefonu pak prodavaji znovu jako nove a ze se nemaji ani pouzivat, tak jsem se mu vysmal a rekl, jak ho tedy mam vyzkouset a poslal me pryc. Tak jsem ho poslal nekam. Za to jeho jednani.

Takze jsem nakonec celou vec vyresil na Flore, tedy az po 5-ti dnech, ktere jsem obetoval behani s vracenim telefonu.

Opravdu, Vyzkousej Vodafone, ale radeji si ho nech, jinak jsou problemy...

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 16:00
od tommy:-)
Fíla: protože to vrátil v rámci VYZKOUŠEJ VODAFONE, nepřijde ani o peníze za tarif, jelikož ho má zdarma ;-) nicméně vracení telefonů tam, kde jsou zakoupeny mi přijde horší jak socialistický režim :-))

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 18:04
od andre (novy)
ja telefon objednaval pres Vodafone Prodej, a tam me bylo receno, ze se da telefon vratit kdekoliv. Preci ho nebudu posilat do Tabora a cekat nekolik tydnu nez prijdou penize zpet. Penize za tarif dostanu zpet, musim ho zrusit, to na prodejne neumeji, pak pockat az prijde faktura a potom 30-60 dni nez prijdou penize na ucet.

S tim mechanickym pouzivanim - sundal jsem pouze ty pitome folie na displeji, ktere jsou naprosto k nicemu a to bylo vse a proto mi ho nechteli vzit na tom Andelu a rekli mi, ze by ho nemohli vratit zpatky do prodeje, tak jsem mu argumentoval tim, ze kdyz uz je rozlepena nalepka na krabici telefonu, tak ho preci take nemohou vratit zpet do prodeje, nebo snad ano ? A ze tu folii mu muzu koupit a vystrihnout jestli mu to tak vadi.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 22:13
od Slávek
K tarifu vyzkoušej vodafon bych si určitě nebral telefon, protože pokud bych si chtěl sim nechat a přejít na jiný tarif, musel bych tel. doplatit do standartní ceny, nelogické, ale je to tak.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 22:20
od tommy:-)
andre: škoda slov... samozřejmě že ho musej dát upravit před dalším prodejem.. byl to holt vocas...

fíla:
1) no je to děs, co vím, ET i T-M mají možnost písemně nebo prodejnu..
2) taky si myslím, že by stačily jen stánky, které mají občas v nákupních centrech, udělají tam stejný hov.... jako v těch "kamenných" ... a když tam něco potřebuješ: tohle musí na infolince.. šel jsem tetě vyměnit sim - byla v nemocnici a ukradli jí tam mobil: Oskar linka: stačí vám zajít na shop a říct heslo, .. na shopu: ne to musí přijít majitel,... oskar linka po stížnosti: opravdu, stačí do obchodu a říct heslo, jestli to nebude chtít udělat, ať si k nám zavolá, ... shop: no takže tady máte kartu, do 24 hodin bude fungovat, nashle... (nepřekvapí mně, až bude nějakej automat vyhazovat simkarty a ty si budeš měnit MSISDN čísla sám v samoobsluze...)
3) Vodafone turné byl těžce vydřenej nápad :-D a co teprve taková Vodafone karta :lol: to by skutečně NIKOHO nenapadlo :-D

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 22:31
od tommy:-)
:lol:

no já šel na shop, že potřebuju ze simkarty 2v1 odloučit číslo B a ona se na mně podívala a povídá: prosím??? .. tak jsem jí to zopakoval a ona mi povídá: a co je simkarta 2v1??? já myslel, že si tam sednu do toho červenýho křesla a budu brečet :-(

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 22:36
od tommy:-)
Fíla: u Vody to stojí pade měsíčně, jen pro firmy, u ET 95 :-( ale pro všechny..

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 22:42
od tommy:-)
njn tam je ta technologie přeci jen náročnější než u Vodafone. Vodafone má jednotný simkarty pro všechny číselné řady, Eurotel a T-Mobile ještě zažili dobu "dělení". Si představ, že 602/1 a 602/3 má jinou simkartu než 602/2 a 602/4, pak má jinou 602/7 a 602/5, zvláštní 602/6 a pak 602/8 a 602/9 taky.. nemluvě o dalších předvolbách.. to byla hrozná doba :-)
takže kdo to potřebuje, vezme si to i tak, s tím zaplácnu MMP :-)) navíc je tam přesměrování mezi těmi čísly zadara, to taky něco pokrejvá, no a druhá věc - T-M nemá nic takového vůbec :-(

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 22:46
od tommy:-)
Fíla: to má Eurotel také - u ET se to jmenuje DUO a u T-M tuším TWIN

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 22:59
od tommy:-)
navíc mi to přijde u T-M hůř nastavený - tam prostě když tu jednu necháš v autě a zapomeneš ji vypnout, v tom druhým to nezapneš, dokud tu první neodhlásíš.. u ET to je tak, že přihlášením druhé odpojíš první...

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 23:07
od Pixar
Ja nevim, ale co tu ctu, tak jenom ziram. Mel jsem telefen poslany z Tabora, vracel jsem ho na Vinici v Praze, naprosto bez sebemensiho problemu. Rovnou jsem si tam vymenil svoji std. simku za bankovni a taky bez problemu. Stacilo rict, ze chci vymenit normalni simku za bankovni a v nicem problem nebyl. Kdybych mel aktivovany Po Svem, tak to bylo zadarmo, takhle jsem za vymenu dal 329,- a behem chvile bylo vse hotovo. Asi chodim do jinyho Oskara :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 23:08
od tommy:-)
Pixar: je to náhoda.. hodně záleží na koho narazíš...

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 5. 2006 21:32
od bóďa
tak to bráchův kámoš to takhle šel vrátit do ochodu a oni že ne, že je tam škrábanec, že si to musí nechat a tak... takže koukam že je to fakt sracka...