Vodafone SOS SMS

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kvetak 24. 10. 2006 22:10

Jak již bylo napsáno. Pokud se to nebude zneužívat,tak je to fajn a užitečná služba.
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 25. 10. 2006 00:19

A když se tu diskutuje ohledně zneužívání, tak by mně docela zajímalo proč to místním diskutujícím pokud nejsou zaměstnanci tak vadí. Jediná možnost je, že kvůli celkovému zrušení služby - to chápu, ale bezplatná SMS brána se taky nevypla, i když nelze moc prakticky zneužívat.
Ale přeci sám operátor na tom opět jenom vydělá. Vy pošlete zprávu - a člověk, který ji obdržel bude volat tomu, kdo mu ji poslal, tedy do sítě VF, který na tom trhne, protože se bude volat do jeho sítě.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 25. 10. 2006 09:25

Zase další důvod proč vidím Vodafone jako ideálního operátora do rodiny, hlavně pro děti.
Nejen že má dobrou kontrolu výdajů, flexistrop apod. ale i možnost dát info i při blokaci, doufám tedy že to funguje i při dosažení flexistropu.

Svýmu 10 letýmu synovi bych nesvěřil paušál třeba u O2 nebo T-M, těmito funkcemi VF u mě vede.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 25. 10. 2006 10:20

Michal P: Nojo, ale dát mu na druhou stranu třeba takové Bav se, tak zase ušetříš oproti drahému Vodafonu na hovorném a SMS ;-)

Ale k tématu. Jak operátor pozná, že to zneužívám? Jak pozná, že nejsem nějaká nula, které nechce nikdo zavolat zpět a tak to zkouší na všechny strany? :mrgreen:
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 25. 10. 2006 11:25

to goob: o bav se vím, zatím nám vychází levněji nabito 100 vejde se +- do paušálu a hlavně mu voláme s odepišů skoro zadarmo.
Hlavně ale v té kontrole výdajů je VF nedostižný to uznej.

A k tomu zneužívání, stačí že pošleš řekněme 10 takovýchto zpráv za den .
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kocpel 25. 10. 2006 11:55

Já by jsem navrhoval znění " číslo XXX XXX XXX vás prosí o zavolání " a bylo by to
Nokia450 > Nokia5110 > Nokia3310 > Nokia6310i > Nokia6230i > NokiaN80 > NokiaE50 > NokiaN86 8MP> NokiaN8 > Apple iPhone 5S
kocpel
Junior

Odeslat příspěvekod goob 25. 10. 2006 12:02

Ano, to je pravda. Kontrolu výdajů má VF na velmi dobré úrovni.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 25. 10. 2006 12:20

goob: Bavím se, když vidím, jak TMO zavádí televizi přes mobil (podle mě další zbytečná služba), ale něco tak základního jako kontrolu výdajů nenabízí. Holt "prostě blíž vaší peněžence". : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 25. 10. 2006 12:49

No, co je zbytečného na TV v mobilu? Oproti streamovanému videu od O2 se to zdá býti docela kvalitní a pokud bude dobrá cena, své uživatele si to jistě najde. Nicméně nepopírám, že by neměl T-M na kontrole výdajů zapracovat ;-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 25. 10. 2006 12:59

goob: Představa, že sleduju svůj oblíbený film na maličkém displeji a s mizerným zvukem, je pro mě naprosto děsivá. Pamatuji si, že na jaře jsem vyzkoušel Hokej TV při MS v hokeji a byla to hrůza. Vím, že tohle je jiná technologie, ale i tak je to k ničemu. Místo TV v mobilu by měli něco udělat s cenou volné minuty u tarifů T30 a T80. Přeci jen 7,54 Kč, resp. 6,69 Kč je katastrofa. A samozřejmě s kontrolou účtu.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 25. 10. 2006 14:27

esquire: Volné minuty nemá smysl řešit, to Ti již vysvětloval mnohokrát Zekon, s jakým přístupem se musí jít na tyto nižší tarify od T-M (a věř tomu, že to docela funguje a oproti tomu mít VF skutečně šetřím ;-)).

A TV v mobilu? Ber to tak, že to není náhrada klasické TV. Mám představu, že bych ji mohl sledovat při jízdě tramvají, když někde čekám, nudím se.. Pokud by byla základní cena např. 49 Kč + DPH, tak bych nad tím uvažoval, protože taková cena mne fakt nezabije, i když to nebudu používat pořád ;-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 25. 10. 2006 20:45

Michal P píše:tA k tomu zneužívání, stačí že pošleš řekněme 10 takovýchto zpráv za den .r/quote]
Myslíš, že je to moc? Co když budu chtít opravdu mluvit třeba s 20 lidmi?
Oskar jistě ví, proč nedefinoval ono "bezdůvodné zneužívání".
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sh4dow 25. 10. 2006 22:33

Prosim drzte sa temy (SOS SMS).
Sh4dow
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 26. 10. 2006 08:20

Krtenku má to sloužit k naléhávé potřebě se s někým spojit a ne si pokecat s 20 lidmi.
Prostě ti došel třeba kredit a potřebuješ informovat maminku, manželku apod. že ti ujel poslední vlak a že přespíš na nádraží, ať se o tebe nebojí.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vlk 26. 10. 2006 09:08

kocpel píše:Já by jsem navrhoval znění " číslo XXX XXX XXX vás prosí o zavolání " a bylo by toy/quote]

Já by jsem navrhoval, aby sis zopáknul pravopis.
Vlk
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka