Vodafone SOS SMS

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 5. 11. 2006 16:12

Fíla: Ovšem za přijatou SOS SMS by zaplatil ne?? : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 5. 11. 2006 16:50

Ale néééé. Za SOS SMS by neplatil nikdo, resp. by to zacvakal VF. AntiSMS by pak zaplatil ten, kdo by ji odesílateli SOS SMS poslal. Účel by to mělo takový, že by tím člověk "taktně" naznačil, že mu fakt nezavolá :-)
Lidé, kteří by nechtěli SOS SMS přijímat, by si to mohli nastavit v Samoobsluze a systém by automaticky při zaslání SOS SMS takto člověku odepsal :-D
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod F430 Spider F1 5. 11. 2006 19:34

A text antiSMS by mohl být P...B MI P...L !!!
O2 KO
T-Mobile KO
Vodafone KO
LVBC OK
F430 Spider F1
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 5. 11. 2006 20:25

goob: No pokud by všechny antiSMS byly placené, tak by se ten dotyčný asi nedoplatil, kdyby se našli nějací vtipálci. : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 5uch 6. 11. 2006 15:37

Hm... přišla mi SMS s upozorněním na existenci SOS SMS. Mám paušál a jsem hluboko pod flexistropem.
Skoro to vypadá, že postupně posílají upozornění na službu plošně všem zákazníkům, než aby upozorňovali jen ty, pro které by mohla být kvůli nízkému kreditu nebo blokaci SIM aktuálně užitečná.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod 5uch 6. 11. 2006 16:14

V úzké rodině jsme SMS upozornění na službu už dostali všichni 3 (1 tarif, 2x předplacenka). Jen v jednom případě by se možná dalo mluvit o podezřele nízkém kreditu. Uvidíme, zda to pošlou ještě někdy, až se to bude aktuálně hodit, ale každopádně :tleskani .
Pokud teď uslyším, že poslali upozornění otálejícím Oskarťákům na možnost přechodu na Divokou kartu (jako že spíš nepošlou), tak si opravím k lepšímu lehce zkažený dojem z nástupu VF u nás.

Fíla: Tak počkej, taky na tebe podle všeho dojde.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Já Osobně 6. 11. 2006 18:53

Mě ta zpráva o SOS SMS přišla na Bezlimitku, na které jsou momentálně přes dvě stovky :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 6. 11. 2006 21:49

Zprávy chodí náhodně, nezávisle na výši kreditu, také mohu potvrdit...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 6. 11. 2006 23:50

SOS SMS z důvodu rozsáhlejšího výpadku nechodí, stejně jako Kapesní Samoobsluha.

Vodafone píše:Bohuzel nas ted zradila technika a nemuzeme vas pozadavek prijmout. Nezlobte se a zkuste to prosim pozdeji.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kvetak 8. 11. 2006 18:15

Dnes mi z cisla 97706 po 13 hod. taky prisla SMS o SOS SMS. A nehrozi,ze bych se blizila k Flexistropu. Jeste mam volny minuty :lol:
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 10. 11. 2006 23:41

Taky mi včera přišla z čísla 97706 informace o SOS SMS na obě tarifní čísla.

Vodafone píše:Potrebujete se spojit se svymi blizkymi i kdyz mate zrovna zablokovane volani? Vyuzijte zdarma novou sluzbu SOS SMS. Vice na http://www.vodafone.cz. (OS-zrus na *077)
esquire
Pokročilý

Předchozí stránka