má taky někdo podobný problém jako já? Už druhým dnem si chci změnit heslo v Internetové samoobsluze a vždycky příjde SMS s potvrzením, ale heslo nové nefunguje a platí to staré. ...
?

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Vendalin píše:ale teď ta perlička:
Když jsem volal "moudré operátorce", tak mi sdělila , že nastala nějaká systémová chyba a že to předá na technické oddělení. ( potud vše logické ) Když jsem ji však sdělil, že sysstémové chyby a problémy mají poslední dobou nějak často a že se mi to vůbec nelíbí, tak mne ujistila, že chyby nemívají vůbec. No a když jsem ji řekl, že ji asi o tom nadřízení špatně informují , tak mne ujistila , že o žádných předchozích problémech nikdy nic neslyšela a že už je tam zaměstnána dlouho, takže by o tom něco musela vědět.
a/quote]
Když čtu podobné příspěvky a "neuvěřitelné" historky ze světa infolinek, tak jsem se pokaždé jen pousmál, nyní již ale reagovat budu. Vendaline, nevím, jaké informace a postřehy máš z fungování různých infolinek, nicméně tutilování "moudrá operátorka" mi nepřipadá moc lichotivé. A z mého pohledu můžu říct, že operátorka udělala všechno tak, jak měla.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků