O2: Mobilní TV

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 6. 3. 2007 16:55

Nevíte jak rozchodím tu mobilní TV na K600i. Poslal jsem tu SMS MOBILNITV na 999888 a přijde odkaz přímo na tu TV ale při připojování to napíše připojení se nezdařilo. U nokie se to rozchodí tak že se pošle SMS-ka ve tvaru VIDEO_NO na 999111 tak mě napadlo že na SE to bude VIDEO_SE tak sem to poslal, dokonce i přišlo nastavení ale chce to po mě nějakej kód a opravdu nevím jaký... Poradí mi tu někdo prosím :wink: Díky
MichaelJackie.S
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 6. 3. 2007 17:12

Stačilo trochu hledat. Je to zde :wink:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 6. 3. 2007 17:30

Děkuji ti ale bohužel já se na tu stránku nedostanu :( V práci mám bloklý net takže sem rád že se dostanu alespoň tady na fórum tak sem si chtěl zkrátit chvíli :cry:
MichaelJackie.S
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 6. 3. 2007 17:48

MichaelJackie.S: PIN je 12345
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 6. 3. 2007 17:51

Tak jsem tam sice pin dal, instalace proběhla v pořádku ale stejně je to pořád na tom samém bodě. Nejde to rozjet a štve mě že nevím proč :(
MichaelJackie.S
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 6. 3. 2007 17:53

MichaelJackie.S: Možná máš APN video deaktivované. Zavolej na *11 a požádej o aktivaci O2 Video Servis. Pak už to určitě půjde. :wink:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 3. 2007 17:55

no a také jste doufám restartoval telefon ;-) a apn video je nutné také aktivovat.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 6. 3. 2007 17:57

snowboarder: no telefon jsem samozřejmě restartoval ale asi už nic neaktivoval. Jen jsem poslal SMS ve tvaru MOBILNITV na 999888. A jak jej teda aktivuji. Díky
MichaelJackie.S
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 6. 3. 2007 18:01

MichaelJackie.S: Zavoláním na operátora na číslo *11. :oboze
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 6. 3. 2007 18:04

esquire: tak to mě taky napadlo :wink: Sem myslel, že je na to nějaká aktivační smska :wink: Tak díky

edit: tak jsem tam volal a řekl mi že do půl hodinky by mi to mělo jít. Ale prý to funguje jen v síti UMTS což je divný protože tady na MM v oživené bleskovce píšou že není zapotřebí UMTS že lze i bez něj samozřejmě s nižší rychlostí. Takže teď fakt nevim jak to teda je.
MichaelJackie.S
Junior

Odeslat příspěvekod zadrvo 6. 3. 2007 18:55

já nevím, ale podle mě to jde jenom v UMTS protože spolužák který je z vysočiny jako já tak tady u nás mu to nejde ale když byl v praze tak mu šli jak videohovory tak mobilní TV
Z.A.D.R.V.O
zadrvo
Junior

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 6. 3. 2007 19:04

zadrvo: taky si myslim. A tak sem se těšil že v práci kde už bohužel není dosah UMTS se budu koukat. No tak bohužel ne :( Takže v článku se spletli.
MichaelJackie.S
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 6. 3. 2007 19:05

zadrvo: Od včerejška to jde i v GSM síti v rámci GPRS nebo EDGE. Stream je samozřejmě méně kvalitnější než v UMTS síti.

Kde mohu Mobilní TV naladit?

Mobilní TV naleznete ve svém mobilním telefonu a připojit se k ní můžete všude tam, kde má O2 signál, nově i mimo sítě UMTS.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 3. 2007 19:18

videohovory jdou jen v UMTS, to je logické, mobilní TV je teď dočasně uvolněna i pro GPRS/EDGE, samozřejmě upravena nižší kvalitou a tedy méně nákladným streamingem :-)

z vlastní zkušenosti vím, že na dobrém telefonu se na to dá koukat i přes GPRS. Loni při mistrovství světa v hokeji to bylo taky puštěné i na GPRS/EDGE a šlo to. Zřejmě opět před šampionátem zkouší zatížení, poté co je překvapil zájem o o2hokej.cz a také jeho vytížení :-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zadrvo 6. 3. 2007 19:23

esquire : , MichaelJackie.S: hm tak to mi jaksi uniklo :oops: no tak přes GPRS to asi nebudou dobrý přenosy ale kdo ví.... :oboze ne nesouvisí tak pardon :oops: :oops: :oops:
Naposledy upravil zadrvo dne 6. 3. 2007 19:27, celkově upraveno 1
Z.A.D.R.V.O
zadrvo
Junior

Další stránka