Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jirkash 31. 1. 2025 06:43

Nesmysl, kdyby telefon plaval ve vode, ale po hadriku opravdu stopa nebude, pokud to vubec je vlhkosti.
Asi jsi nevidel jak je displej u P8P reseny, ale vlhkost z hadriku ho opravdu narusit nemuze.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 31. 1. 2025 08:25

Kdyz mi v lete na chvili vypadla S21+ v bazenu na dno (max par minut) odesel mi (zatim) pouze senzor okolniho svetla takze mi to u tebe prijde krajne nepravdepodobne. Spis to bude nahoda a zatlacil si na blbe misto, achilova pata tveho konkretniho kusu. To nevylucuje vyrobni vadu. Mrkni na video jak je reseny displej, treba to bude zajimat i nekoho jineho.

https://m.youtube.com/watch?v=xEBYVJ2_r_Q

Jinak nezapomenu jak nam na novem peugeotu zatikalo, vzdy dve kapicky kolem zpetneho zrcatka. Kdyz nam kaminek poskodil predni sklo a prislo na vymenu, zjistilo se, ze bylo spatne nalepene a lepidlo nebylo po celem obvodu...to ale nebude tvuj pripad ;)
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 31. 1. 2025 11:41

No já jsem ho podle mě třeba pětkrát už normálně regulérně omyl pod vodou (stejně jako dřívější pixely) a nikdy nebyl sebemenší problém, teď jsem to fakt vzal dokola jen mokrou houbičkou nebo něčím, už nevím (dřív třeba nadával USB port, že je vlhký, teď ani to ne). A ta čára se objevila třeba po hodině.

Ale jsem přesvědčený o tom, že když se najde uvnitř mobilu vlhkost, která tohle způsobila, tak prostě Google řekne, že na to se záruka nevztahuje. Ta IP68 bude určitě vztažená na specifické podmínky. Ale třeba mě někdo opraví, kdo tenhle typ reklamace absolvoval.

Ale teď když si rekapituluju ten den, tak třeba ve 12 jsem mobil omyl/otřel, ve 13 hodin nastal zničehonic tenhle problém, v 15 hodin mě napadlo displej "promačkat", jestli tam není jen blbej kontakt a čára dočasně zmizela a pak třeba v 17 hodin se sama objevila znova a už od té doby se jí nejde nijak zbavit. Třeba je tam fakt nějakej blbej kontakt třeba u konektoru k displeji, ale jak jsem říkal, těžce se mi v tuhle chvíli nechce dělat tovární reset. Ale do rozebrání a prozkoumání situace se mi dvakrát nechce, sice už jsem nějaké mobily dřív rozebíral, ale to byly krámy za dvojku, kde nebylo co ztratit :-D
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirkash 4. 2. 2025 21:33

Aktualizace únor 2025 k dispozici.

Mimo jiné i zahrnuto..

Zvuk
Oprava problému za určitých podmínek se zvukovým výstupem v Android Auto

Bluetooth
Oprava problému, který občas brání připojení k určitým zařízením Bluetooth nebo příslušenství
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Předchozí stránka