No já jsem ho podle mě třeba pětkrát už normálně regulérně omyl pod vodou (stejně jako dřívější pixely) a nikdy nebyl sebemenší problém, teď jsem to fakt vzal dokola jen mokrou houbičkou nebo něčím, už nevím (dřív třeba nadával USB port, že je vlhký, teď ani to ne). A ta čára se objevila třeba po hodině.
Ale jsem přesvědčený o tom, že když se najde uvnitř mobilu vlhkost, která tohle způsobila, tak prostě Google řekne, že na to se záruka nevztahuje. Ta IP68 bude určitě vztažená na specifické podmínky. Ale třeba mě někdo opraví, kdo tenhle typ reklamace absolvoval.
Ale teď když si rekapituluju ten den, tak třeba ve 12 jsem mobil omyl/otřel, ve 13 hodin nastal zničehonic tenhle problém, v 15 hodin mě napadlo displej "promačkat", jestli tam není jen blbej kontakt a čára dočasně zmizela a pak třeba v 17 hodin se sama objevila znova a už od té doby se jí nejde nijak zbavit. Třeba je tam fakt nějakej blbej kontakt třeba u konektoru k displeji, ale jak jsem říkal, těžce se mi v tuhle chvíli nechce dělat tovární reset. Ale do rozebrání a prozkoumání situace se mi dvakrát nechce, sice už jsem nějaké mobily dřív rozebíral, ale to byly krámy za dvojku, kde nebylo co ztratit