Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 5. 3. 2025 17:54

Dělá to při všech nastavení jasu?
Jinak zkus se podívat tady:
https://forum.mobilmania.zive.cz/viewtopic.php?f=15&t=1308883
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod vormen 5. 3. 2025 18:28

Tohle nemá řešení a hlavně neexistuje univerzální rada, každej má jiný vnímání, takže co někomu vadí, jiný chválí. Pro mě je třeba Pixel 7 naprosto vpohodě, ale 8a jsem musel dát pryč. Samsung S23FE hrůza a S24FE jsem používat mohl. A uplně nejhorší byl iphone 12. Obecně jsou namáhavější displeje co mění obnovovací frekvenci plynule, což P8pro má, obyčejná 8 ne. Já teď váhám, jestli zkusit Pixel 9 nebo iphone 16. Mrkni sem: https://www.reddit.com/r/PWM_Sensitive/
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 5. 3. 2025 19:09

A když se daj hz na pevno?

naštěstí na blikání nejsem extra citlivý i když u starý CTR monitorů už to plně OK nebylo. To je stejné jako obnov. frekvence někdo nevidí rozdíl mezi 60 a 120Hz a když viděl IP se 60 tak jsem nevěřil co je to za humus při listovaní textem :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod P3p3k 6. 3. 2025 01:57

Mám sice 7a, ale zeptám se tady. Přestalo mi fungovat nabíjení na 80%. Je chyba na mém přijímači?
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 6. 3. 2025 05:12

to dělá hodně lidem, možná všem, po poslední aktualizaci, mně na P7 se teď taky nabije na 100%
Naposledy upravil vormen dne 6. 3. 2025 07:08, celkově upraveno 1
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 6. 3. 2025 06:57

Vážně po poslední aktualizaci schovali režim "Nerušit" do podmenu? Stejně jako jsem dřív jen kliknul na bluetooth a z toho udělali rozbalovací menu... tak teď stejně tak zesložitili režim Nerušit a přidali tam další custom režimy, o které nestojím, vždycky jsem jen kliknul na Nerušit a bylo to.

Nic, potřebuju reklamovat tu čáru na displeji, takže jsem si stejně koupil 9 Pro XL (teda tohle to neřeší, ale aspoň na to zapomenu :-)
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 6. 3. 2025 07:14

Tyhle "vylepšení" mě štvou. Má to být nastavitelné, nechci klikat navíc. Třeba na podržení, ať se dostanu do nastavení ale tohle je fakt k vzteku...

a jestli nefunguje ani nabíjení na 80%, tak to je ostuda...
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Jirkash 6. 3. 2025 07:50

Nabijeni na 80% je funkcni, nemotejte sem jine modely, od toho je dane tema na dany model nebo problem, ktery ma jednotlivec.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod somedude 6. 3. 2025 15:09

To prekopany DND je super. Neco takovyho sem chtel uz dlouho a v podstate na to rezignoval. Porad lezt do nastaveni a solichat se s tema jednotlivejma bazmekama podle toho jestli sem v kine, v posteli nebo ve vlaku... Na budku!

Je to vlastne navrat "profilu" z dob davno minulych (nokia) ale odzkousenych.
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 6. 3. 2025 15:41

Jirkash píše:Nabijeni na 80% je funkcni, nemotejte sem jine modely, od toho je dane tema na dany model nebo problem, ktery ma jednotlivec.

na P8P mi funguje
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod vormen 6. 3. 2025 16:25

Tak už je další odezva, že kdo měl nastaveno na P8 nabíjení na 80% a po aktualizaci se mobil nabil na 100, tak při dalším nabití už se zase nabíjí na 80%, takže předpokládám, že to bylo kvůli kalibraci ukazatele baterie.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod P3p3k 12. 3. 2025 02:56

To nabíjení na 80% začne fungovat až po tom, kdy se nechá mobil na nabíječce ještě pár desítek minut po nabití na 100%.
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 13. 3. 2025 17:36

Potvrzuji. Prvně jsem ho odpojil prakticky hned jak bylo dosaženo 100% a další nabíjení překročilo 80%. Nechal jsem ho přes noc a pak klasicky na 80% ukončeno.

Mohl se Google zmínit. Třeba jako "první nabíjení nebude provedeno do 80%, prosím nechte ještě xx mint po dosažení 100% na nabíječce"
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 15. 3. 2025 15:14

Zkoušeli jste někdo reklamaci přes Google? Mám Pixel z Amazonu, tam je myslím jen rok záruka, ale Google nabízí klasické dva roky a potřebuju vyřešit záruční opravu displeje. Ale když začnu ten proces opravy přes web google, tak skončím na čudlíku "váš mobil je v záruce, kontaktujte nás", který vede na nápovědu, kde je napsáno, že mám začít proces reklamace a takhle se zacyklím, protože mě to opět dovede na úplně stejnou stránku. Už to tady proklikávám hodinu jak šílený furt dokola :-D Potřebuju se doklikat k nějakému zahájení reklamace, kdy to zabalím a přijede si pro to kurýr.

https://store.google.com/repair?hl=cs

pak se vždycky dostanu akorát sem a to mě vede zas na začátek
https://support.google.com/pixelphone/a ... 8411?hl=cs

edit: nic, nakonec jsem musel prostě na online chat s AI a tam už to šlo, zahájil proces reklamace a přišly dokumenty do mailu. Jiný způsob jsem nenašel.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 15. 3. 2025 19:30

Dej pak vědět jak to dopadlo. A reklamuješ tu čáru vzniklou po utření mokrým hadrem nebo jak to bylo?
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka