Uff, tak to mám se svojí Scalou 2019 ještě vcelku štěstí. Samsung A14 mě pak překvapuje. Známého A15 se zatím nepřipojila nejen k AA, ale jako jediný mobil v domácnosti nebyl schopný zrcadlit obraz na jejich TV.
Nicméně - moje kolečko dopadlo jak jsem čekal - Vivo viní Škodovku, Škodovka viní Vivo. Osobně spíš podezřívám Vivo, protože některé telefony vůbec nejdou připojit, Vivo jde, jen postupně blbne a v tom se liší od "beznadějných případů", které mi dávali obě strany za příklad.
Nicméně! Úplně zbytečné to nebylo a od Škodovky mi potvrdili a doplnili informaci - škodovky s první verzí HW MIB3 už updaty nedostávají. MIB3 s novějším HW updaty dostávají a ty řešily mj. problematické připojení některých telefonů přes kabel (Vivo prý ne, Samsung nejspíš ano) a tedy spekulace o možná nápravě ve verzí SW 1800 asi budou mít něco do sebe. Ale problémy s bezdrátovým připojením tyto updaty prý neřešily.
U Scaly 2023 pak ten update nejspíš dává smysl. U prvních ročníků je velká šance, že není šance na zlepšení

Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro