Google Pixel 7a - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod P3p3k 25. 12. 2024 15:16

Pokud to někdo sledujete, nezvýšilo se vám po poslední aktualizaci 12/24 využití paměti? Dřív jsem měl volnou tak třetinu a teď je zabraná skoro celá. Ne že by to něčemu vadilo, jsem jen zvědavý.
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Alpenflair 9. 5. 2025 10:13

U Pixelu 7a se objevuje problém s baterií (nafukování, rychlé vybíjení apod) viz treba zde: https://www.svetandroida.cz/pixel-7a-baterie-nafouknuti-oprava-kompenzace/

Kolega co Pixel7a vlastní zacal mit problem s vybijenim (telefon jeste v zaruce) po vyplneni imei na ofiko strankach se mu ozvali z Googlu ze ma narok na 10.054 korun.!! a po registraci na cash-back portalu castku na ucet skutecne zaslali (telefon vam zustane navic ale prichazi o zaruku samozrejme)

Takze koho se to týka - rozhodne nevahejte - je to jackpot :-D
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod somedude 10. 5. 2025 00:21

Vitajte do dubna 2025

viewtopic.php?f=1977&t=1339866
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 11. 5. 2025 11:03

Z těch článků jsem to moc nepochopil. Je to preventivní akce, kdy podle IMEI zjistí jestli se jedná o mobil s možnou vadnou baterií a nebo se mají ozvat jen ti, co se jim ta baterie už nafoukla?
Jen doufám, že to je jen drobný problém a nedopadne to jako s 4a.
Můj 7a je zakoupen 18.5.2023. Takže poslední týden na případnou reklamaci. Ale když mu nic není, není důvod.
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Klobása Uzená 11. 5. 2025 13:54

Pochopil jsem to tak, že ten nárok máš i když je aktuálně OK. Zkusil bych to vyplnit, buď nedostaneš nic nebo budeš mít tel zadarmo, asi nic neztratíš, ne? Zatím to vypadá, že kdo má potencionálně vadnou sérii, vyhrál :-)
Klobása Uzená
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 11. 5. 2025 15:02

Zadal jsem IMEI a nabídlo mi to asi 10 tisíc na naše. Jen jsem ještě dohledával, jestli se ten mobil pak nějak vrací nebo zablokuje. Tak to zkusím a uvidím. Měl jsem totiž tu 4a, kde tu baterii omezili všem. Tak bych se nerad týden po záruce dostal na stejnou úroveň.
To je uz druhý model s chybou baterie. Ale zase je férový chování.
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Klobása Uzená 11. 5. 2025 16:10

Hele i kdyby ho omezili, tak se to vyplatí ne? Co jsem slyšel, tak neomezí, nechají ti ho :-) ale BEZ ZÁRUKY.

Máš holt smůlu. Ale vím, že kamarád si nechal baterii vyměnit a normálně jede P4a dál (možná má 4..).

Myslím si, že budeš normálně 7a používat dal, než/jestli se ti nafoukne baterie. Osobně bych vzal prachy, 7a da do výkupu a vzal třeba 8a/9a/8pro/9 či tak nějak :-)
Klobása Uzená
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 11. 5. 2025 19:13

Plánuji to.
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Klobása Uzená 11. 5. 2025 19:27

Pak napiš jak to šlo a jak si dopadl :-)
Klobása Uzená
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 15. 5. 2025 14:57

K dnešnímu dni:

Hi ******,

Good day.
I hope this email finds you well.
My name is Faith from Google Support. I will be assisting you with your case while Jenn is out of the office.
Thank you for your response. We’ve verified that you are eligible for a payment of 10152 CZK as your device is under warranty.
Your payment will be processed using a third-party payments partner, Payoneer.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Předchozí stránka