Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
P3p3k píše:99,9% uzivatelu procesor neresi a ti zbyvajici si koupi mobil presne podle svych potreb
Klobása Uzená píše:To, že tobě to přijde jako tzv. holý fakt je jen TVŮJ NÁZOR, který vydáváš ty fakt. Nicméně to fakt není. Opravdu ani tak jednoduchou věc neumíš rozlišit? Je to o prioritách. KAŽDÝ mobil má nějakou ostudu. Jen každému přijde jako ostuda něco jiného. Výkon by mohl být lepší, i když osobně pro něj využití nemám a jsem rád, že se zaměřil na foto, než na mne zbytečný výkon. Ostuda by pro me byla, kdyby výkon chyběl.
Samsung a jeho aktualizace - mega ostuda. Samsung ULTRA a 10mpx - ostuda, Samsung a kvalita fotek - ostuda. Downgrade u PENu - ostuda. Exynos jen v EU - ostuda. Radši slabší procák než jak fotí Samsung. To je u S řady fotící jako střední třída ostuda. Nechat se předběhnout ve skládačkách od ČÍNY - ostuda. Ale ty to můžeš vnímat jinak. Ale pokud bych si hrál na malé děcko, tak taky můžu napsat, že to je holý FAKT u všeho co jsem o Samsungu psalJenže si nepletu pojmy z dojmy a fakta s osobním názorem
Pixel - má z mého pohledu hlavní ostudu v občasném zahřívání a pomalém nabíjení. Spotřeba baterie u v konkrétních situacích asi taky.
Jablko: ten hnusný výkus, AI a jak pracuje s RAM - ostuda.
Xiaomi: reklamy v systému
a tak můžu pokračovat.
_baudis_ píše:
Vůbec si nepochopil můj komentář a ať budeš psát cokoliv, holý fakt zůstává, že do nejnovějších Pixelů byl nasazen, nedůstojný procesor, pro rok 2024 a to je holý fakt. Stačí jít na Youtube a tam ti to řeknou ve sto jazycích.
Zkusím ještě pomalu pro tebe, vysvětlit holý fakt, který tu existuje. Nejnovější Pixel 9 roku 2024 je kvalitní telefon, který bezvadně fotí a prostředí je plynulé, ať má procesor, jaký má, ale... Pixel 9 je referenční telefon od Google, má prezentovat čistý android a to dělá dobře, ať má procesor jaký chce, ale... Pokud dávám do prodeje, ten nejlepší reprezentační vlajkový telefon, musí mít ultimátní HW, to se tady nepovedlo.
Mimochodem, když kopeš do Samsungu ve vlákně o Pixelu, tak i ten Exynos 2024 pro EU, má v roce 2024 2x větší výkon, než ultimátní Pixel 9 2024.
Já si myslím, že tady mi dá za pravdu i Dzejn Dočk, který je objektivní a má nadhled a myslím, že už několikrát potvrdil nižší výkon čipsetu, který mu tepe v telefonu a to je zase holý fakt. Pochop jednu věc, Pixel 9 je kvalitní telefon, ale je holý fakt, že čipset je slabší, než by u vlajky v roce 2024 měl být i když to ničemu nevadí, jde o princip.
Ve vlákně Samsung máme takových rypáku jako jsem já, více než dost, ale já píšu faktickou poznámku a doplnění, pro potencionálního kupce, který sem zavítá. Domluvil jsem.
maniakovzostravy píše:Tak po půldenním maratonu v obchodě 2 hodiny s S 25 Ultra a 2 s Goole Pixel 9 pro jsem se zřejmě rozhodl pro Samsung, to prostředí, možnost funkcí. Foťak na statické objevy super. rozmazání pohybujících se lidí v dobrém světle OK, hraní her OK. U pixelu se dost rychle zahřívala baterie a po cvaknutí fotky v plném rozlišení jsem musel čekat než se uloží. Takž v tomhle je Samsung napřed. Jen mě štve jen půlroční AI místo ročního. Jiná to překousnu.
Klobása Uzená píše:_baudis_ píše:Jestli jde o princip, pak doufám, že taky na Samsung fóru chodíš a říkáš, jak NEDŮSTOJNÉ je pomalé nabíjení, 10Mpx foťák, displeje, které blikají a dělají dojem lepších barev, jen aby ušetřil, stará technologie baterií, nízká kapacita a to nemluvím o nedůstojných aktualizacích u TOP modelu, u ULTRA:D
maniakovzostravy píše:jo to si taky pořád říkám - ale jednou to budu muset rozhodnout.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků