Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gerremi 10. 6. 2025 23:48

Šľape všetko okej, az nato ze oproti prezentovanej bete co koluje po youtube je to furt to isté ako 15-ka...celkom smutné, tešil som na zmenu.
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 11. 6. 2025 06:21

Mam tam vsechny avizovane zmeny a nove funkce, takze jako 15 to neni.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 11. 6. 2025 07:12

Mr.Scully píše:Podržení zapínacího tlačítka si můžeš nastavit v Systém - Gesta. Buď spustí nabídku vypnutí/restartu (defaultně) nebo AI asistenta (což netuším, jestli je přímo Gemini nebo něco jinýho). Některé telefony to mají defaultně opačně, trvalo mi asi deset minut, než jsem přišel na to, jak restartovat Samsung :-D

Díky za návod. nakonec jsem to nastavil na dvojité poklepání, tlačítko nechávám na restart/vypnutí.
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 11. 6. 2025 09:41

gerremi píše:Šľape všetko okej, az nato ze oproti prezentovanej bete co koluje po youtube je to furt to isté ako 15-ka...celkom smutné, tešil som na zmenu.

Nevyjde Material 3 Expressive až s Pixely 10?
Galaxy S25 512GB, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition 256GB, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod somedude 11. 6. 2025 18:54

Ne je to vazane na QPR. Pravdepodobne QPR3 Leto's kdyz to stihnou...
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 11. 6. 2025 19:57

No nejak som to nesledoval ale z toho co som videl na youtube tak som očakával ze ta zmena dizajnu pride s android 16. Preto som ostal kusok sklamaný. Ale pokial sa to časom dostaví aj na Pixely 9 tak ok :)
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod supfor 14. 6. 2025 21:02

Zdravím. Pixel 9A.Po aktualizaci na Andr.16 se nepromítly oproti Andr15 žádné avízované změny.
to jirkash: máš změněnou "roletku" s rychlým přístupem aplikací?(oproti Andr.15),nebo jsou tam stále velké dlaždice) ?
supfor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirkash 15. 6. 2025 08:58

Mam tam vse, ci popisuje tento clanek.
https://mobilmania.zive.cz/clanky/novin ... fault.aspx
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod supfor 15. 6. 2025 20:29

Děkuji ,existují i jiné články, které uvádějí asi nesmysly. Např. obrázek s úplně změněnou roletkou s rychlým nastavením (rozměry dlaždic a ikony) a další změny. Tak to mě zmýlilo, a tím to mám asi vpořádku. Viz např.: https://www.alza.cz/android.
supfor
Kolemjdoucí

Předchozí stránka