Google Pixel 6 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Alpenflair 7. 12. 2023 10:15

Joe kiter: a je tam ve standardni, nebo beta verzi? Tmobile mam ale na 8pro zatim aktualizace neni.
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod vlastik-habbib 7. 12. 2023 10:52

Standardni. Pixely 8 z nejakeho duvodu delaji staged rollout, aktualizace se nabizeji postupne v ramci dnu az tydnu. Taky me to docela prekvapilo, na Pixel 6 mi aktualizace chodily okamzite.

Nicmene mel jsem s Pixelem vic problemu, tak jsem prave flashnul nejnovejsi (December 2023) OTA image z https://developers.google.com/android/ota. A krome toho, ze se zda, ze opravili nejake problem s wifi co me dost trapily, tak potvrzuji defaultne funkcni VoWifi u T-Mobile.
vlastik-habbib
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 7. 12. 2023 18:06

Verzi operátora mám z 19.9.2023.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 12. 2023 14:07

Google odhalil praktickou funkci pro Pixely
https://www.mobilenet.cz/clanky/google- ... visu-49435
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod BizonTWO 15. 12. 2023 17:17

Tak po prosincové aktualizaci mám lepší příjem 5G, takže v práci už frčím jen na 5G (předtím náhodně u okna) a doma, kde nebylo vůbec, už bývá docela často :-)
BizonTWO
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 15. 12. 2023 18:35

Z Pixelu 6 Pro se stava docela slusny cerny kun vanocnich nakupu. Za cenu kolem 13K to vypada na bezva kauf...skoda ze S21+ jeste funguje :D
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 15. 12. 2023 19:57

BizonTWO píše:Tak po prosincové aktualizaci mám lepší příjem 5G, takže v práci už frčím jen na 5G (předtím náhodně u okna) a doma, kde nebylo vůbec, už bývá docela často :-)

Jede ti prosím VoWifi? Pokud ano, u jakého operátora?
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Alpenflair 15. 12. 2023 23:17

Lada: uprimne co jsem tady procetl diskuzi, tak by melo vowifi fungovat uplne vsem operatorum. Ale tezko rict, jestli se nejedna jen o radu 7 a novejsi. Ja mohu potvrdit fungovani vowifi na nasledujicich modelech a sitich

8pro - tmobile
7pro - o2
7a - t-mobile
8 - o2
7a - o2
7 - t-mobile
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 16. 12. 2023 00:03

lada t5 píše:
BizonTWO píše:Tak po prosincové aktualizaci mám lepší příjem 5G, takže v práci už frčím jen na 5G (předtím náhodně u okna) a doma, kde nebylo vůbec, už bývá docela často :-)

Jede u T-Mobile, respektive mám možnost to zapnout/vypnout v nastavení
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 16. 12. 2023 07:05

Funguje i u P6
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod BizonTWO 16. 12. 2023 11:25

lada t5 píše:

Yop, P6 PRO - T-Mobile - fyzická SIM
BizonTWO
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 16. 12. 2023 11:28

Díky všem za info. Bohužel ale nevidím nikde potvrzenou kombinaci P6/Vodafone.
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 16. 12. 2023 20:13

Tak mi to nedalo a rozhodl jsem se zkusit SIM jiného operátora. Bohužel, všichni doma máme Vodafone, tak jsem zkusil vzít jednu vypšklou O2 Datamanie. A ejhle, VoVwifi se zjevilo.
Takže chyba není v telefonu, ale někde jinde. Rovnou jsem se tedy vydal do Vodafone na výměnu SIM, co kdyby......
Ale tohle nepomohlo, nová SIM nic nezměnila. Ale alespoň vím, že to není telefonem ale operátorem.
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 4. 1. 2024 11:01

Tak ani po dnešní lednové aktualizaci mi můj P6/Vodafone VoWifi nenabídl.............
Asi ho nikdy mít nebudu :-D
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Alpenflair 4. 1. 2024 16:19

To je fakt divny :-D kazdopadne takoveto funkce prichazeji vzdy jen ve ctvrtletnich updatech, takze se muzete tesit na brezen
Alpenflair
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka