Google Pixel 10/Pro/a - rumors před vydáním

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod somedude 13. 6. 2025 12:31

Tak ani s tim Qi2 to nebude tak horky. Bude to jenom fake Qi2 jako ma Slowsung na petadvacitce... :-\
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 13. 6. 2025 12:42

Jop, jen s krytém ale to nevadí, ten magnet ne každý chce.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod somedude 13. 6. 2025 19:35

Ja chci magnet. Nechci kryt. Takze pro me se nic nemeni. Budu bezdratove nabijeni i nadale ignorovat. Rsp. nebudu upgradovat letos. Ikdyz jestli tohle je filozfickej problem - aka mindset u Google - tak bych s magnetema nepocital ani pristi rok...
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 16. 6. 2025 19:02

Magnety zabírají místo a celkově hřejí.

-- 16. 6. 2025 19:03 --

Pixel 10 nabídne dva režimy makro jeden u Ultra-Wide druhý u Tele-photo:

https://www.notebookcheck.com/Google-Pi ... 460.0.html
Zatím potvrzeno u 10ky.. ale určitě bude i u Pro verzí.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod panrt 17. 6. 2025 19:38

Pixel 10 série se dočká vylepšené čtečky, měla by být rychlejší a přesnější ještě víc.
https://www.notebookcheck.net/Pixel-10- ... 406.0.html
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod panrt 19. 6. 2025 14:16

Google Pixel 10 má být vybaven 3nm procesorem Tensor G5 vyrobeným ve slévárnách TSMC. Ztráta společnosti Google jako zákazníka iniciovala rozsáhlou restrukturalizaci slévárny čipů Samsung

https://www.notebookcheck.net/Google-Pi ... 760.0.html
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod somedude 19. 6. 2025 17:53

'sto prohnal pres Google translator, vid? :-D
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 19. 6. 2025 18:48

Ne deepl :D
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod panrt 19. 6. 2025 20:53

No tak zatím Google stále mlčí ohledně nového CPU G5 který bude u TSMC, tak buď to bude stále slabé jako G4 a proto mlčí, nebo to bude mnohem lepší než předchozí úniky a čekají na správnou chvíli. No uvidíme � hlavně ať má už konečně UFS 4.0
Před asi cca měsícem možná méně sem četl že by vykon měl by být o 40% lepší v geekbech než G4 a to by mohlo vycházet na úroveň Snapdragon 8s Gen 4..
Takže G5 by mohla vycházet ze Snap 8s Gen4..
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Klobása Uzená 19. 6. 2025 21:48

Taky jsem zvědav na G5 i když ani teď výkon nechybí. Hlavně, že konečně odešli od Samsungu, který procáky neumí :-)
Klobása Uzená
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 20. 6. 2025 00:27

Já myslel, že procesor si navrhuje Google - to už neplatí?
Galaxy ZFold7, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy Book4 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Klobása Uzená 20. 6. 2025 07:10

Pro tebe to upřesním. Nejen čistě procesor ale i to okolo. Google si zatím nenavrhuje vše a to co má od Samsungu není zrovna hvězdné. I proto odchází.Navíc i dobrý návrh umí zabít blbá výroba a jsme zase u Samsungu. Samsung neumí navrhnout a vyrobit výborný čip. Stejně jako neumí Top fotomobil.
Klobása Uzená
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 20. 6. 2025 07:53

Aha. Takže za kvalitu čipsetu může výrobce, nebo navrhující? Pokud mám ve výrobě problém s výtěžností, tak čipsety nepoužiju, že?
Galaxy ZFold7, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy Book4 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Klobása Uzená 20. 6. 2025 08:22

Výborný návrh zabije blbá výroba. Blbý návrh nezachrání super výroba. Samsung neumí návrh ani výrobu, kdyby ano, používá jen své výrobky a ne SNAP. A že na blbou výrobu a návrh přidá i schopnost vyrábět hromadu zmetků je věc smutná. Já jsem rád, že Google jde někam, kde to umí lépe :-) A klidně se tu zlob a doufej, že Vás Samsung nepodělá a nehodí do EU exyshity :D
Klobása Uzená
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 20. 6. 2025 19:45

Klobása Uzená píše:Výborný návrh zabije blbá výroba. Blbý návrh nezachrání super výroba. Samsung neumí návrh ani výrobu, kdyby ano, používá jen své výrobky a ne SNAP. A že na blbou výrobu a návrh přidá i schopnost vyrábět hromadu zmetků je věc smutná. Já jsem rád, že Google jde někam, kde to umí lépe :-) A klidně se tu zlob a doufej, že Vás Samsung nepodělá a nehodí do EU exyshity :D

Chápu to tedy správně, že když Samsung nezvládl výrobu u Exynosu (malá výtěžnost, apod.) tak Samsung použil QSD. Ale když Samsung nezvládl výrobu u Tensoru (malá výtěžnost, apod.) tak Google tyto čipsety přesto použil? To je docela smutné - takže blbý návrh a ještě k tomu blbá výroba...
Eaazy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka