Vám to přijde OK, mě pomalé a je to ULTRA a má být TOP. Není. Žít se s tím ovšem dá ale není to TOP, což by prý být mělo

U S24 ty zkušenosti mám. S25 jsem neměl skoro v ruce.
Ano i jeden rok stačí aby to byla ostuda. Když se pokadíte na veřejnosti, je to ostuda i když se Vám předchozí roky dařilo na WC doběhnout.
Ano, uvidí se to na prodejních respektive už jde, takže to vypadá, že si to myslí stále více lidí

a ANO, VADÍ mi, že Pixel se nabíjí pomalu. To jsem i psal nahoře, je to větší nedostatek než procesor, který s výkonem problém fakt nemá.
Pokud Vám S25 vyhovuje, pak SUPER a vybral jste si skvěle. Za mne nemá smysl, když je Pixel PRO ale to je věc každého.
Pixel dělá vše velmi dobře a k tomu fotí výborně a to je za mě super. Jak jsem psal, user experience je prostě úplně jinde než Samsung. I blbost jako haptika je o kus lepší u Pixelu... ale to je samozřejmě můj osobní názor nebo holý fakt, jak by napsal kolega?

Tohle dohadování je nesmyslné. Každý je jiný a má jiné potřeby, pocity. ZNOVU OPAKUJI, jen jsem upozornil, že kolega nazývá SVŮJ SUBJEKTIVNÍ dojem jako HOLÝ FAKT. To mi nepřijde OK. Nechápu tuhle nesmyslnou diskuzi. Ať si vybere každý co chce, jen si dovolím upozornit na chyby, mýlky či lži.