HAPPY *************** TO MM.... A všichni zpíváme.....
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Super, to máme radost , teď je to navíc o dalších 51 víc .
2 jannn: Jo, ale zkus se podívat na profily některých s 0 příspěvky . Ta nula se váže jenom k fóru MM, někteří mají třeba pár příspěvků na Živě, ale na MM nic . A to se bere jako 20.000 registrovaných na fórech CPressu, takže jich je aktivních víc než těch šest tisíc a něco . Ale to jen tak na okraj.
A dostane ten 20tý tisící "jojolaser" nějakou symbolickou cenu?
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Zajímalo by mě, jak nakládáte s neaktivními nicky? Nebylo by na škodu toto nějak monitorovat a po určité době neaktivity nick zrušit.
Zajímám se o to z jediného důvodu. Spousta zajímavých nicků je třeba obsazena mrtvými dušemi. I já jsem chtěl původně jiný nick - byl obsazen.
Několik mých kamarádu se tu zaregistrovalo čistě z principu (toto chování opravdu nechápu) a nepříspěli na jediném fóru Cpressu jak je rok dlouhý.
Na druhou stranu, kdyby měla splasknout bublina, tak jako třeba u Eurotelu s počtem aktivních SIMkaret, tak to raděj nedělejte - byl to docela trapas .
No mozna by se zde hodil mod, ktery zasle vsem uzivatelum kteri zde neprispivaji nebo sem uz vubec nechodi email s upozornenim aby si aktivovali ucet a po zaslanem emailu(myslim za tydny) se ucet automaticky smaze...