SuperPokec

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 4. 1. 2023 08:49

Až teď jsem si podíval co vlastně používám za klávesnici, mám ten gboard, ale píšu klasicky, jsem stará škola, nějaké tahy nebo gesta mě neberou.

V práci nás stejně chtějí nacpat na iPhony, protože ti IT admini už asi nic jiněho nepoužívají. :D

Už dlouho je pro mě mobil jen nástroj, nic hezkého, originálního jsem už dlouho neviděl, pokud vynechám ty nesmysly s ohýbáním displeje, co tady teď má taky kde kdo.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sasakr 4. 1. 2023 10:32

Tak jak dlouho sem pravidelně nechodím? Od 2013? :-D Prostě co začaly být mobily nuda. Skládačky jsou fajn, ale za ty prachy...

Vyzkoušel jsem pár klávesnic a ještě jsem se rád vrátil k Gboardu. Jen nechápu, že v dnešní době AI a různých algorytmů je ten slovník furt tak neskutečně jalovej. Přitom u Blackberry to bývalo v klidu. Hlavně bych čekal, že to bude umět s kontextem. Typicky slova "si" a "do" mají podobný swype gesto. Tak proč podle kontextu, resp. následujícího slova to neopraví, protože těžko chci napsat "jdi si *****"?!
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Breaker 23. 1. 2023 20:48

Otázka dňa: Je titul VIP uživatel doživotný? :D

Edt: Hehe, zjavne áno.
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 24. 1. 2023 08:32

Fakt? :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Breaker 25. 1. 2023 20:39

Fakt!
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 14. 2. 2023 20:24

Zcela určitě může být odňat, či odejmut. Záleží na aktuální politicko-ekonomické situaci :-D
S pozdravem MgX
MgX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ze.us 14. 2. 2023 21:53

Nejen status, kdyz se tu bez upozorneni mazou i prispevky.
Asi si toho 'lumena' nekdo vzal prilis osobne...
Kaktus, strana 772
ze.us
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 3. 2023 10:39

Tak to mě včera pobavilo. Doma jsem přešel kompletně na 5Ghz, protože už na tu 2,4 Ghz nemám nervy. A koukám, co všechno přestalo fungovat. Bál jsem se Xiaomi TV sticku, ale jel. Xiaomi domácí kamera taky jela. Prima. Takže nakonec jelo všechno s jednou výjimkou - ženiným služebákem - Samsungem A12. Prostě neumí 5Ghz Wifi. Dokonce i starý křápy, co máme tak různě po bytě (tuším i nějaká Xperie tak z 2014) a používáme na ptákoviny všechny fungují, ale Samsung z roku 2020 byl offline. To jsem šel do kolen. Hlavně že to má vzadu 4 foťáky.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Majkl 19. 3. 2023 09:35

Breaker píše:Otázka dňa: Je titul VIP uživatel doživotný? :D

Edt: Hehe, zjavne áno.

Naštěstí jo, byl tvrdě vydřenej. :nenapadne

Sasakr píše:Samsungem A12. Prostě neumí 5Ghz Wifi. Dokonce i starý křápy, co máme tak různě po bytě (tuším i nějaká Xperie tak z 2014) a používáme na ptákoviny všechny fungují, ale Samsung z roku 2020 byl offline. To jsem šel do kolen. Hlavně že to má vzadu 4 foťáky.

Mrknul jsem se na specifikace na gsmareně a fakt že ne. Na druhou stranu dva z těch čtyř foťáků jsou 2MP makro a hloubka; ty bych možná mezi foťáky skoro ani nepočítal. :-P
Question everything. Learn nothing.
Majkl
Junior

Předchozí stránka