Ake aplikacie ste si doinstalovali?

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kniter 25. 5. 2008 21:05

Piste sem, co ste si doinstalovali po kupe telefonov. Aj do predchadzajucich.
Moje:
Java: OM4.1, OM4.0, OM3.1, Wtime, unit converter, nokiova kalkulacka, students kalkulacka, jbenchmark1,2, mapy slovenska a roznych miest, KD player, jimm0.5.2 sk, Ecodes, moje sviatky, kodi slovnik EN/SK GER/SK, slovniky GER/SK EN/CZ od expandexu, BT File manager, moblight, Trezor

hry: Splash bomb. Asphalt urban2,3, solitaire, Princ of persia, Ali the penguin, operation Critical, Brick out, Titanium 3D, sachy

symbian: Fring, Smaper, Na Sms bez aktivacie, calcium kalkulacka, Smart Settings, X-plore, FExplorer,
handy blacklist, Fulscrencaller docasne, screenshot 3.03. Opera mobile 8.65 docasne
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod matho83 25. 5. 2008 21:10

viewtopic.php?f=13&t=34142
Asi mi usla pointa
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kniter 25. 5. 2008 21:25

v tej teme je len symbian a prednadstavene otazky. mna zaujimaju aj napr. hry na SE alebo starsie fony.Aspon tie najcastejsie hrane. Nie len manazerske funkcie a obsluha komunikacie so sietou. A niektore java aplikacie, ktore nie su v tom zahrnute. Ale mozete to zmazat.

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tomopk 25. 5. 2008 21:40

Myslím že sa to nemusí mazať.
Java apli: Opera Mini, TeaShark
Java hry: Gravity Defied
Symbian apli: SmartMovie, X-Plore, Smaper, DivX Player, LightSabre :D
Symbian hry: Real Footbal 2008 ET, Worms World Party, Groove Lab (ale nie som si istý či je to symbianová hra).
Tieto používam stále, ešte mám niekoľko apli a hier na skúšku a potom idú preč.
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 25. 5. 2008 21:53

Java aplikace, které do mobilu doinstalovávám automaticky vždy, jsou Jimm, slovník KODi CE, správce souborů Moby Explorer a Opera Mini. Dřív k nim patřil třeba i přehrávač hudby KDPlayer, jehož potřeba přestala být v nových modelech SE aktuální. Do SE K790 jsem teď nově doinstaloval aplikaci Torch, která aktivuje červenou přisvětlovací diodu na zadní straně a nahrazuje tak svítilnu dostupnou na jiných modelech SE.

Pokud jde o hry, prakticky vždy jsem se zabavil jen s originálními od výrobce (zase tak moc na mobilu nepařím). Jediná, kterou jsem si teď do telefonu doinstaloval, je arkádička Bobby Carrot 5 - tu mám rozehranou a průběžně v ní postupuju. Taky jsem si např. zkoušel doinstalovat inovovaného nokiáckého hada Snake III, ale narazil jsem na nekompatibilitu a hra neběžela korektně. Toť zatím vše. :-)

Odeslat příspěvekod nitram47 26. 5. 2008 06:59

Bing (pouzivam iba ak nejde jimm), docwiever, slovnik ang-cz + ang-sk, jimm, minicommander (nieco ako total commander na pc, ale uz mi to nefunguje), mobilepdf, mobilerar (rozbaluje .rar a .zip v telefone), powergrasp (to iste co mobileRar + rozbaluje .tar a este neviem), mobyToday, om 4.1 a mod 2.0.6, ostatne nepouzivam a pojdu asi het.
Hry? Tie hravam, len ked ma to chyti, to byva zriedka.
Kniter: mapy slovenska a miest, to mas javu? Mozes dat link, kde to najdem?
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod matho83 26. 5. 2008 07:58

Tak napokon som nasiel ale bolo to umenie
viewtopic.php?f=24&t=18619
Slova "ake,jake" nezaberali

Mapy mas v sekcii java hry
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 26. 5. 2008 10:17

Java: Kodi CE, Jimm, Opera mini, Břeclav MHD

Hry: nějaké kulečníky, Jimmy White Snooker, Worms 2008, S-Tris 2

Symbian: DivX Player, Screenshot, emTube, Nokmote, X-Plore, Pico drive, LCG Jukebox
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod redmond 26. 5. 2008 13:27

Java: BT Info 1.08
Hry: ziadne
Symbian: Handy Safe, Handy Profiles, Hanty Taskman, X-plore, NaSMS, cClock, emTube, TimeBar, QIP, Slick, rotateMe, Screenshot, S60SpotOn
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod eRiper 26. 5. 2008 13:37

KODi DE, KODi EN, Opera mini, Lukkari(rozvrh), kdejaké hry a to je asi tak všchno na co si z hlavy vzpomenu protože je používám nejčastěji.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 26. 5. 2008 13:50

Díky tomu že má syn tarif Bav se tak jsem si stáhnul pár Java her. Do BS S68 jsem si ještě doinstaloval Operu Mini.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 5. 2008 18:20

Java: Opera mini, Google maps
Symbian: Advanced call manager, ALON Audio recorder, Blue Eyes, Docs to Go, Sman, FTP klient, Flash player, Magic profiles, Map View GPS, Handy safe, Mobipocket reader, Operu, Netfront, NotePadder, NTP client, Photo Pro, Putty, Sci calc, Screen capture, Slick, SymbZip, Resco photo viewer, Stopky, IRC klient, TCPMP, TomTom, Unreal player a Virtual radio.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Kniter 1. 6. 2008 23:03

Tak dalsie pre mna uzitocne:
Java: stopwatch
S60: Slick, cCalc, Divxplayer, emTube, MWeather, Qreader

Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kvetak 3. 6. 2008 12:19

Theme DIY,Blacklist,BestProfiles,Handy Calendar,Handy Clock,Handy Taskman,CZ-FR LIVE Dictionary,CZ-IT LIVE Dictionary,DE-CZ LIVE Dictionary,EN-CZ LIVE Dictionary,CZ-ES LIVE Dictionary.
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 23. 9. 2008 21:24

Tak dalsi sa mi nakopili a niektore dobre. Niektore som odinstaloval.
Java: facewarp, Bt file manager, Bt info
Hry: top hits karty. Lightsabre
Symbian: Pic2theme, google maps, t99, animated sms, rotateme, best callrecorder calcium, best profiles, location tagger, mp3editor, resco photo viewer, spmark, sports tracker uceweb6. Worldmate, idesinger, jbaktaskman, f-secure. Je radost ze to tolko toho dokaze

Kniter
VIP uživatel

Další stránka