bumbrlicek píše:Mně nešlo o rodné číslo - to je mně jasný - 3 telefony na jedno rodné číslo, tady šlo o 1 telefon s více SIMkami.
Uzavírám a už nic nezjišťuji...
Mě šlo vše ok taky sem vyhral 3
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
bumbrlicek píše:Mně nešlo o rodné číslo - to je mně jasný - 3 telefony na jedno rodné číslo, tady šlo o 1 telefon s více SIMkami.
Uzavírám a už nic nezjišťuji...
Jaross píše:No já hraju s těma simkama, co dává T mobil zadarmo, a normálně mi přišla sms, že jsem vyhrál, tak snad mi to vemou. Nikde není psáno, ž kterých Sim se hrát muže a z kterých ne.
Jaross píše:no já mám pořád svůj mobil a už několikátou sim, a vypadá to že ok
.neo píše:Jaross píše:No já hraju s těma simkama, co dává T mobil zadarmo, a normálně mi přišla sms, že jsem vyhrál, tak snad mi to vemou. Nikde není psáno, ž kterých Sim se hrát muže a z kterých ne.
Z těch s 10,- kreditem? To ale musíš napřed dobít ne?
memphisto1986 píše:Jaross píše:no já mám pořád svůj mobil a už několikátou sim, a vypadá to že ok
V pravidlech je, že můžou v přídaně podezření na podvod kontrolovat IMEI telefonu a tom případy bys dostal jen jeden telefon místo X.
morki píše:prodal by me nekdo nokii 1662? jsem z prahy a tak 350-400 kc zafoliovana kontakt pod odpovedi
Jaross píše:ne je tam 20 kč kreditu - 9kč aktivace, 9 kč odpověd...
geby píše:Jaross píše:ne je tam 20 kč kreditu - 9kč aktivace, 9 kč odpověd...
tak nevim, asi spatne ctu:
Vyzkoušejte si služby T-Mobile zcela zdarma! Na SIM kartě je přednastaven tarif Twist Přátelé a počáteční kredit je 10 Kč.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků