dr._lukas píše:Pánové, děkuji za diskuzi, neměl jsem čas fórum číst, natož reagovat. Omlouvat se nebudu, nemám za co, ty důvody proč jsem zde psal, možná trošku s dávkou ironie, jsem už opakovaně řekl. Nelíbí se mi totiž, když si někdo z původního nezištného fóra připravuje půdu pro svůj byznys. Podívejte se do sekce financí, tam si uživatele předávají mnohem podstatnější rady, např. při pádech energetických společností odkazy na opravdu “podpultové ceny” ČEZu, mnohdy si mezi sebou dávají i části svých odměn za doporučení bankovních produktů a je to cajk a kdo nechce, nikdo nikoho nenutí. Tady se sice nějaké rady “zdarma” taky poskytly, ale pokud chce už někdo jenom trošku víc, tak to stojí. A toto diskuzních fórum nikdy nebylo založeno partou byznysmenů v oblasti retencí, pojišťovnictví aj..
Pokud se vrátím k tomu, že nic nepřinesu, nemyslím si. Za mě rada, že si stát za svým a 50% u T-M se podaří a to i u daleko méně argumentačně zdatných nebo co se dá pro klienty bývalého UPC dojednat dneska u VDF, je stejně přínosná, jako takové či jiné postřehy ostatních. I já v soukromí pomůžu kamarádům, kolegům, rodině jak třeba tarify, tak bankovnictví a i my tady jsme taková “internetová” komunita, tak buďme proboha normální, raďme si a netahejme do toho svou obživu.
-- 18. 12. 2023 16:36 --
A ještě jednu podstatnou věc bych rád uvedl. V diskuzi se “expert” nejspíš prořekl, že studentské tarify máte u O2 jen díky uplaceným lidem, u T-M studentské tarify i na základě vygenerovaných cizích RČ, to nikomu opravdu nevadí a ještě se na tomto finančně podílí?
Uvědomuješ si, že z tvého důvodu "nelíbí se mi Raziel" tady vznikl megaoofftopic, který Raziel snažil na začátku utnout a otrávil jsi hodně lidí? Ubližuješ fóru protože máš TY s něčím problém. Problém, který narušuje doteď fungující vlákno. Sám Raziel tu říkal, čeho se dá dosáhnout a že stačí vytrvat, stejně jako x dalších a jistě by to zase zopakoval. Tvůj přínos tady = 0. Znám lidi, kteří volali na retenci a skončili na tom hůř než byli a pro ty je Raziel super, chápeme? Kdo to nechtěl řešit má svobodnou volbu mu napsat, nikomu ji nenutí.A to nemluvím o tvých tzv. faktech a omylech. Třeba, že na podpis musíš někam jít nebo počkat kurýra. Nemusíš.
nebo : " To bys nedokázal, to je fakt, protože si neuplácíš kámoše ve středním managementu O2
Tam pak chápu, že je výhodné něco zaplatit, předpokládám, že smlouvu a fakturu za zprostředkování takového tarifu jsi nedostal
" máš důkaz nebo jsi to vycucal z prstu? hmm? Zbytné. Útočné.
Mě dali studenta jen tak a mám vše neomezeně za cca 350 a to tam nikoho neznám.
Minimálně 3x jsi upozorňoval na jeho provizi atd. Máš OSOBNÍ problém a proto to tady kazíš? Smutné, nežadoucí.
Každého věc je, jestli službu využije.
"buďme proboha normální, raďme si a netahejme do toho svou obživu."
Souhlasím, takže tu netahej osobní antipatie a raď, to oceníme ale tvé osobní útoky ne. Zkus se nad sebou zamyslet, pokud tou schopností oplýváš. Ne vždy ale když se většina někoho zastane, pak by se druhá strana měla zamyslet jestli dělá vše dobře či ne, podívat se na to optikou druhé strany a nestát si za svým za každou cenu.
EDIT: ty víš kolik si tím vydělá, že píšeš o obživě? Hádám, že nevíš. Tak proč to vytahuješ? Má smysl tady sdílet lži / domněnky? Třeba to je jen pár usmrkaných tisíc. I kdyby si vydělal hodně a pomoh tím lidem, kteří jsou pak spoko, je to WIN-WIN, kde je problém? Co to nechat na nich, což?