Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra off-topic

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Wosštuk 21. 12. 2023 18:18

"Ano každý se může zeptat na co chce, ale když se na to dostane odpověď a na stejný stránce hned pod tím se někdo zeptá znovu, pak je chyba mezi židlí a klávesnicí. :hm"

Jo. Mezi klávesnicí a židlí. Nějak není v mých silách zjistit, jestli se to dá nějak řešit oficiální cestou. Ale zjistil sem, že ste schopný se tady klidně i několik roků bavit o nesmyslech

-- 21. 12. 2023 18:22 --

Renek1= expert na blábolení o ničem.
Já sem tady taky chodím číst.
Už asi dvacet let. Sice sem přišel o původní jméno email a tak tedy i přístup. Tak sem se regnul znovu. Fakt hrůza co se tu poslední roky děje.

Nicméně přeju hezký svátky.

-- 21. 12. 2023 18:52 --

renek1 píše:
mifey píše:
renek1 píše:Nechápu jak někteří vůbec dokážou svůj telefon ovládat a používat i přesto že už jsem to tady jednou napsal tak k tomu nejsou schopni dojít nebo neumějí číst

Jako opravdu dobrý. Ten "avatar" nebo jak se tomu dnes říká fakt mluví za vše.

Hezký svátky přeju.

P.S. taky umím nadávat. A dokonce zcela nesmyslně. Fakt je pro to na fóru místo, kam chodí lidi zjistit jak řešit problém, urážet? Vždyť jim často nemusí být ani dvanáct. ?
Jestli vás všechny "mazáky" to tady tak strašně obtěžuje, tak už sem proboha pro dobro všech už nelezte!
Wosštuk
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 21. 12. 2023 20:45

:mrgreen:
Naposledy upravil renek1 dne 22. 12. 2023 14:20, celkově upraveno 1
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Wosštuk 21. 12. 2023 21:05

Jestli tě to nebaví, tak sem nechoď pomáhat. Sám říkáš, že si to všechno říkal už stokrát. Proč to nemůžeš udělat i po sto první?
No a opravdu k tématu nevím co říct. Nikde sem nenašel, jak tyhle google problémy play řešit. Ignorovat. Se tady hádáte kdo má lepší aktualizaci. A někdo řekl, že už řekl, že moc neřekl. Řešení stále nedostupný co. Vem to čert. Dneska už to fakt není Siemens fun klub, symbian fan klub,... ..... ... atd.
Mě taky nebaví cokoliv řešit a "pomáhat". Ale fakt už mi to připadá požehnání přehnaný jako to tady jedete. V podstatě je to stejný jako kdysi. Spousta rozumbradů a hlupáků. Neber to prosím osobně. Ty jsi ten rozumbrada. Žádný hlupák
Naposledy upravil Wosštuk dne 21. 12. 2023 21:48, celkově upraveno 1
Wosštuk
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 21. 12. 2023 21:21

:tleskani
Naposledy upravil renek1 dne 22. 12. 2023 14:20, celkově upraveno 1
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Andoritek 21. 12. 2023 21:28

Co říct na někoho, kdo místo problému a jejich řešení, soudí a kritizuje komentáře druhých k jiným, než je on sám? Pomůžeme si refrénem: ..., já a Rudolf.
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Wosštuk 21. 12. 2023 21:44

Nedělní odpoledne stane se, pro mnohé chvílí nudy..

-- 21. 12. 2023 21:56 --

Ještě ta neděle pane vychází naprosto hloupě na štědrý den :-D
Zřejmě by nás měl nějaký admin či jeho pomocník přesunout někam na sekci "odpad"..
Sem to fakt nepatří

-- 21. 12. 2023 22:17 --

Jo a jestli zase někdo potřebuje poradit, mám stejně kvalitní návody. Sice to už asi někde ti různí "expeti" zhmotnily, ale chci být suprák jako oni. Někde v krabičce od telefonu je manuál. Tam se dá zjistit dokonce i co to vlastně máme za telefony. A jestli někdo nechápe, jak vyřešit problém s aktualizací, napište sem. Kdyžtak prý stačí použít lupu. Je tu prý milion odpovědí
Wosštuk
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Andoritek 21. 12. 2023 22:26

A pro tu židli, on určitě Renek bude vědět, kdo to je,mám tento vzkaz : Už jsem Ti říkal několikráte, nekomentuj mé komentáře vůči druhým. To Tě nenaučili slušnému chování? Najdi si to v lupě. Neb Tebe neoslovuji, netáži se Tě, nežádám Tě o odpověď a tudíž Tebe, ty monitore, nechci ani vidět. Nechej si to na Vánoce pro svou rodinu, ano? Mimochodem, Vánoce se píšou s velkým V, ty učiteli..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Wosštuk 21. 12. 2023 22:34

No to sem taky jelen. Někdo se tě na něco ptal?
Wosštuk
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Andoritek 21. 12. 2023 22:40

Wosšuk: jóóóó, mluvím v diskuzi s Miromen4, a pan chytrý si mne vezme do komentáře o židli a monitoru. Přitom, každý, opravdu každý, kdo si to přečte ví, že jde o ironii. Ale co chceš po chytrákovi s lupou..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Wosštuk 21. 12. 2023 23:24

Jo jo. V mé taky nekonečně plodné debatě sem žádal hodit nás na smetiště. Díky za tu snahu a "práci". Fakt supr že si tam necháte tu protřelou smetánku co má na všechno odpověď :tleskani
Jestli můžu poprosit, tak mě kompletně smaž. A jestli ne, tak si tu výpověď zkusím lupou najít sám o<:)
Wosštuk
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Wosštuk 22. 12. 2023 04:07

-- 22. 12. 2023 04:52 --

renek1 píše:Evidentně nemáš nic moc k tématu a nechápeš co jsem psal, ale co by to muselo být za fórum, kde jednomu odpovíš slušně jak zjistit to či ono a vzápětí se na to samé zeptá další?
To opravdu není normální a tak si jeden řekne, že když někdo neumí číst a nebo pochopit psaný text, jak může ovládat základní funkce telefonu a jak detailněji popsat to na co se ptá.

Hele šéfe. Někdo může namítat, že neumím poradit, to chápu. Já totiž fakt nevím. Nepodařilo se mi nikde po celým internetu najít řešení. No možná ten apkmiror nebo co to má bejt, by pomohl.. ale narovinu. Chce někdo rvát do telefonu appku která není v podstatě oficiální? Kterou někdo vydoloval z telefonu bůh ví jak? Už dávno není doba, kdy si do hlavního telefonu může člověk nacpat kdejaký pokus nějakého fanouška "programátora". Třeba já tam mám nejen banku a kdo ne, že. A nevztekej se prosím. Vždycky sem opravdu chodili i lidi, kterým bylo sotva dvanáct a některý už digitálně znám fakt dlouho. Čas letí, mě už je 46.. Přeju hezký svátky,
Wosštuk
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Andoritek 22. 12. 2023 05:21

peta809: nebude mne brát a citovat do huby někdo, komu jsem nepsal, na jehož názor jsem se neptal a o radu jej nežádal. Když chceš být tak spravedlivý, tak všem stejně, ano? Děkuji
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Wosštuk 22. 12. 2023 05:40

Wosštuk
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Wosštuk 22. 12. 2023 06:32

Hezky kluci, jen tak dál! Už fakt dlouho je tady bordel, který nemá obdoby
Wosštuk
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Wosštuk 22. 12. 2023 11:05

renek1 píše:Ze všeho nejsmutnější je, že tu opravdu spousta lidí ani neumí použít vyhledávání přímo v nastavení (Lupa vpravo nahoře), ale pak by tu každej rozdával moudra o tom, jak je samsung a nebo jeho funkce k ničemu.
To, že je nastavení opravdu obsáhlé a né vše si člověk může pamatovat kde je, ale právě od toho je tam ta lupa co to usnadňuje pro každého.

Ne, opravdu ne. U telefonu je příručka. A kdyby nestačila, tak je přímo v telefonu obsáhlejší manuál, který umí shánět i novější informace online. Vy ste tady fakt banda *****, kteří už ani neumí "lupovat",že, renku, co se zde psalo o s20 ultra. Od té doby všechny ultry krom S23 "hloupnou"
Naštěstí přijde s24 která bude umět totéž. Možná i míň. Opravdu ti mám dát 4 roky starý odkaz, na dynamický "teleskop" s20 ultra s optickým zoomem 10 až 20? Atd atd atd. Co z toho máte, že se tu navzájem trolíte
Wosštuk
BAN MM.cz